Στην αποστολή για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό συμπεριέλαβε ο προπονητής του Πλατανιά, Άγγελος Αναστασιάδης, τον Λεωνίδα Αργυρόπουλο.

Ο νεαρός αμυντικός το τελευταίο χρονικό διάστημα ταλαιπωρούνταν από πρόβλημα στη μέση, με αποτέλεσμα να είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στην 18αδα για τον αγώνα με τους νταμπλούχους Ελλάδας.

Ωστόσο, ο Αναστασιάδης δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Χουάν Αγκιλέρα, Ηλία Αναστασάκου και Γιάννη Ποτουρίδη. Ο λόγος είναι πως και οι τρεις ποδοσφαιριστές του συλλόγου των Χανίων έχουν συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες, με αποτέλεσμα να είναι απόντες στην αναμέτρηση του Σαββάτου (1/12) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά οι 19 «εκλεκτοί» του Αναστασιάδη για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:

Αργυρόπουλος, Αρότσα, Δέντσας, Γκονζάλες, Δημήτρης, Ζάλουντοκ, Κάλαϊτζιτς, Κανακούδης, Κηπουρός, Κουρτεσιώτςη, Μαραγκουδάκης, Μαρτσάκης, Μιρτσέτα, Ναζλίδης, Ντόε, Ουκάρ, Ουντότζι, Παληγεώργος, Τζανής.

Θέμης Λιουδάκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ισπανός ρέφερι Elite κατηγορίας στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, Τσακαλίδης στο Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός

Η ΑΕΚ αφήνει πίσω τον Βόλο και κοιτά την ΑΕΛ

Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ αλλάζει πλάνο και «ποντάρει» σε Ελ Κααμπί για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Κηφισιά-ΠΑΟΚ: Με φόρα οι γηπεδούχοι, χωρίς περιθώρια για απώλειες ο Δικέφαλος

Παναθηναϊκός-ΟΦΗ: Σερί, ψυχολογία και τετράδα μέσω νίκης για το «τριφύλλι», το… κάτι παραπάνω οι Κρητικοί

Κοντούρης: «Να μπούμε και να επιβάλουμε τον ρυθμό μας - Σε αυτήν τη θέση προτιμώ να παίζω»

Τσορμπατζόγλου: «Η πιθανή ενδεκάδα κόντρα στην Κηφισιά - Στόχος οι επιστροφές πολλών παικτών με τον Ολυμπιακό»

Τσακίρης: «Πλήρης η ΑΕΚ κόντρα στην ΑΕΛ Novibet - Πάει για βασικός ο Κοϊτά»

Τσανάκας: «Ο καλός Ποντένσε μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες στη μάχη του τίτλου»

Δεσύλλας: «Τα διλήμματα του Μπενίτεθ για το ματς του Παναθηναϊκού με ΟΦΗ»