Την άποψη ότι αν ο Ατρόμητος είχε σκοράρει νωρίτερα στην αναμέτρηση με τον Άρη θα είχε φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης εξέφρασε ο Γιάννης Σκόνδρας. Ο αρχηγός της ομάδας του Περιστερίου μάλιστα χαρακτήρισε παλικαρίσιο το βαθμό που πήραν ενώ πρόσθεσε πως δεν έκανε χέρι στη φάση του γκολ. Ακόμη, σχετικά με τις φήμες που τον ήθελαν να βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού δήλωσε πως ποτέ δεν είχε κάποια επίσημη πρόταση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εφημερίδα «Goal»:

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Άρη:
«Ο βαθμός μας ήταν παλικαρίσιος γιατί παίζαμε με δέκα παίκτες σχεδόν ένα ημίχρονο. Αν είχαμε σκοράρει νωρίτερα, θα παίρναμε και τη νίκη. Πεισμώσαμε και με την αποβολή και γιατί δεν παίζαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο».

Για το «χέρι» που ζήτησε ο Άρης:
«Δεν χτύπησε η μπάλα στο χέρι μου. Ούτε το χρησιμοποίησα για να κοντρολάρω. Ο διαιτητής ήταν τόσο κοντά και αν η μπάλα έβρισκε στο χέρι να είσαστε σίγουροι ότι θα το έδινε χωρίς δεύτερη σκέψη. Φυσικά δεν είπα ποτέ ότι έκανα παράβαση και απορώ πώς ο Παπαζαχαρίας δήλωσε ότι το παραδέχτηκα κιόλας».

Για το ενδιαφέρον απο τον Ολυμπιακό:
«Δεν με απασχολεί αν με έκοψαν ή το πάγωσαν ή οτιδήποτε άλλο λέγεται. Ξέρω ότι δεν είχα κάποια χειροπιαστή πρόταση. Όταν αυτό συμβεί, θα το συζητήσω και, αν είναι καλή, θα φύγω. Τώρα ανήκω στον Ατρόμητο και είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε αυτόν».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ταρέμι: «Κανένα παιδί δεν πρέπει να είναι θύμα πολέμου - Είναι αθώα, αξίζουν την ειρήνη»

Πρόστιμο 18.000€ στην ΑΕΚ για το ματς στο Πανθεσσαλικό - Ποινές και σε ΠΑΟΚ, Κηφισιά

Κετσετζόγλου: «Ξαφνικά ανακαλύφθηκε ένα πέναλτι - Ανησυχητικό αυτό που είδαμε στη Νεάπολη ενόψει της συνέχειας»

Η… καλημέρα του Παναθηναϊκού με την «παράσταση» της Λεωφόρου!

Σταματέλος: «Στο μυαλό του Μεντιλίμπαρ ο Μπρούνο για ΠΑΟΚ - Ερωτηματικό ο Ποντένσε, αρχηγική η παρουσία του Ρέτσου»

Δεσύλλας: «Επιβεβαιώνει την πρόοδο και αρχίζει να… δένει ο Παναθηναϊκός - Το πιο γεμάτο του ματς με Μπενίτεθ»

Τσορμπατζόγλου: «Προκαλεί μια ανησυχία η εικόνα του ΠΑΟΚ - Το δεύτερο πέναλτι είναι ο ορισμός του απρόσεκτου»

Τι συμβαίνει σε τριπλή ισοβαθμία ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού-ΑΕΚ: Ποια ομάδα βγαίνει πρώτη και με ποια κριτήρια

ΑΕΚ: Το μήνυμα Νίκολιτς και οι κινήσεις για αντίδραση

«Όχι το ίδιο λάθος», το μήνυμα στον Ολυμπιακό ενόψει ΠΑΟΚ