Για πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια ο Ολυμπιακός κατάφερε να κερδίσει και τα έξι παιχνίδια του πρωταθλήματος, πριν από εκείνα του Champions League.

Έτσι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έγινε ο πρώτος τεχνικός μετά τον Τροντ Σόλιντ (τη σεζόν 2006/07) που σημειώνει αυτό το επίτευγμα.

Μοναδική διαφορά ανάμεσα στις δύο αγωνιστικές περιόδους είναι ότι τότε οι Πειραιώτες είχαν τερματίσει στην τελευταία θέση του ομίλου (πίσω από Βαλένθια, Ρόμα και Σαχτάρ), ενώ τώρα θα συνεχίσουν στην Ευρώπη τη νέα χρονιά.

Το 2007/08 ο Τάκης Λεμονής είχε μία απώλεια, το 1-1 στην έδρα του Άρη.

Το 2008/09 ο Ερνέστο Βαλβέρδε είχε δύο απώλειες, το 0-0 με τον ΟΦΗ στην Κρήτη και το 1-1 στην Λάρισα.

Το 2009/10 ο Τιμούρ Κετσπάγια είχε το 0-0 με την Καβάλα στο «Καραϊσκάκη» και το 2-2 με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα.

Το 2011/12 ο Βαλβέρδε είχε τρεις απώλειες: το 1-1 με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, το 2-2 με τον ΟΦΗ στο Φάληρο και το 1-1 με τον Παναθηναϊκό πάλι εντός έδρας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ενδιαφέρον της Ρόμα για τον Γκερέιρο που απασχολεί και τον Ολυμπιακό»

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ αντέδρασε όπως έπρεπε στην επίθεση που γινόταν εις βάρος της μετά τον Βόλο»

Τσανάκας: «Η δύσκολη εξίσωση με τον Γκονζαλες ενόψει ντέρμπι»

Δεσύλλας: «Την είχε ανάγκη αυτή τη διακοπή ο Παναθηναϊκός – Οι επιστροφές που περιμένει ο Νίστρουπ»

Τσορμπατζόγλου: «Πιθανόν 2-3 μήνες έξω Άλι και Παβλένκα – Σύντομα θα γίνουν συζητήσεις για ανανέωση του Τσιφτσή»

Νίκολιτς για Γιόβιτς: «Χρειαζόταν ένα περιβάλλον στο οποίο θα ένιωθε εμπιστοσύνη και αγάπη»

Νίκολιτς για Βίντα: «Αποδέχτηκε τον νέο του ρόλο - Τον χαρακτηρίζουν η νοοτροπία του και η μαχητικότητά του»

Σπανέας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Ο Μπέος τα είπε, γιατί ξέρει ότι θα μείνει ατιμώρητος»

Χριστογεώργος: «Μοναδικό αυτό που βιώνουμε, δεν μπορούσα να το φανταστώ κάτι τόσο μεγάλο»

Επέστρεψε στην Τούμπα ο Σβαμπ: «Γειά σου ΠΑΟΚάρα, ελπίζω να τα πούμε σύντομα ξανά»