Για πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια ο Ολυμπιακός κατάφερε να κερδίσει και τα έξι παιχνίδια του πρωταθλήματος, πριν από εκείνα του Champions League.

Έτσι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έγινε ο πρώτος τεχνικός μετά τον Τροντ Σόλιντ (τη σεζόν 2006/07) που σημειώνει αυτό το επίτευγμα.

Μοναδική διαφορά ανάμεσα στις δύο αγωνιστικές περιόδους είναι ότι τότε οι Πειραιώτες είχαν τερματίσει στην τελευταία θέση του ομίλου (πίσω από Βαλένθια, Ρόμα και Σαχτάρ), ενώ τώρα θα συνεχίσουν στην Ευρώπη τη νέα χρονιά.

Το 2007/08 ο Τάκης Λεμονής είχε μία απώλεια, το 1-1 στην έδρα του Άρη.

Το 2008/09 ο Ερνέστο Βαλβέρδε είχε δύο απώλειες, το 0-0 με τον ΟΦΗ στην Κρήτη και το 1-1 στην Λάρισα.

Το 2009/10 ο Τιμούρ Κετσπάγια είχε το 0-0 με την Καβάλα στο «Καραϊσκάκη» και το 2-2 με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα.

Το 2011/12 ο Βαλβέρδε είχε τρεις απώλειες: το 1-1 με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, το 2-2 με τον ΟΦΗ στο Φάληρο και το 1-1 με τον Παναθηναϊκό πάλι εντός έδρας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την γκέλα της ΑΕΚ και τις νίκες Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ

Γρηγορίου: «Το τρίτο γκολ του Παναθηναϊκού και το πέναλτι στον Αλφαρέλα αποτελούν αλλοίωση αποτελέσματος»

Μπενίτεθ: «Έπρεπε να κάνουμε τροποποιήσεις, αλλά φάνηκε πόσο ομάδα είμαστε - Μεγάλη επίδραση ο Ταμπόρδα»

«Bράζουν» στον Άρη με διαιτησία και Λανουά: «Nα πάρει το πρώτο αεροπλάνο και να επιστρέψει στην πατρίδα του»

Τσορμπατζόγλου: «Δίκαιη και καθαρή νίκη για τον ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα για τους τραυματίες Κένι-Γερεμέγεφ»

Ζίβκοβιτς: «Θα μας βοηθήσουν όσοι επιστρέφουν, δεν γίνεται να ξεκουραστείς σε 3-4 μέρες...»

Τσέριν: «Αυτή η εβδομάδα ήταν σημαντική - Μεγάλη τιμή που ήμουν αρχηγός»

Κάκωση ποδοκνημικής η πρώτη εκτίμηση για Κένι, καθησυχαστικοί στον ΠΑΟΚ

Οι χρυσές αλλαγές και ο «Μίδας» Τετέι: Τα highlights της νίκης του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη

Αθανασίου: «Είχε κυνισμό ο Παναθηναϊκός - Η μπάλα βλέπει τον Τετέι και πάει μόνη της στα δίχτυα»