Μπορεί η Σεβίλλη να είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρόκριση επί του Ατρομήτου στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου UEFA, ειδικά και μετά τη νίκη της με 2-1 στον πρώτο αγώνα που έγινε στη Ριζούπολη, ωστόσο οι κάτοχοι του τροπαίου δεν υποτιμούν την ομάδα του Γιώργου Παράσχου. Ο προπονητής της ομάδας της Ανδαλουσίας, Χουάντε Ράμος, στις δηλώσεις του εν όψει της αναμέτρησης της Πέμπτης (20:30) στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» τόνισε πως η ομάδα του οφείλει να σεβαστεί τον αντίπαλο για να μη βρεθεί προ εκπλήξεων.

«Δεν υπάρχει αγώνας διαδικαστικού χαρακτήρα στο ποδόσφαιρο. Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά και πρέπει να τα αντιμετωπίζεις με τον δέοντα σεβασμό. Έτσι βλέπουμε κι εμείς τον αγώνα με τον Ατρόμητο, έχοντας ως πρώτο στόχο τη νίκη και την πρόκριση στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου UEFA. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δεν δίνει περιθώρια εφησυχασμού, γιατί η διαφορά ενός γκολ δεν σημαίνει τίποτα. Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα που συμμετέχει στην Ευρώπη και μπορεί να κάνει την έκπληξη. Δεν θα είναι η πρώτη φορά που μια ομάδα ανατρέπει το σε βάρος της σκορ. Δεν χωρά εφησυχασμός και χαλάρωση από τη δική μας πλευρά. Είναι μια ομάδα που δεν έχει να χάσει τίποτα, αλλά έχει πολλά να κερδίσει και αυτό το στοιχείο κάνει τον Ατρόμητο επικίνδυνο. Τα πάντα όμως εξαρτώνται από εμάς, που είμαστε και κάτοχοι του τροπαίου», δήλωσε ο προπονητής των Σεβιγιάνων.

Αγωνιστικά, εκτός αποστολής έμειναν για λόγους τακτικής οι Αντριάνο και Φερνάντο Σάλες, ενώ λόγω τραυματισμού αποκλείστηκαν οι Κανουτέ, Σεβαντόν και Χάβι Ναβάρο. Η αποστολή της Σεβίλλης αποτελείται από τους: Πάλοπ, Κομπένιο, Ντάνιελ Άλβες, Χίνκελ, Όθιο, Εσκουντέ, Ντραγκουτίνοβιτς, Νταβίντ, Πουέρτα, Μαρέσκα, Μαρτί, Πόουλσεν, Ρενάτο, Χέσους Νάβας, Ντούντα, Λουίς Φαμπιάνο, Χεσούλι και Κεπά.

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Εξετάσαμε τη φάση αλλά…» - Η ατάκα του Στίλερ στους παίκτες του Παναθηναϊκού για το 2ο γκολ της Μπέτις

Δεσύλλας: «Κακό φινάλε, αλλά θετικό πρόσημο στην ευρωπαϊκή πορεία - Καθοριστικό το δεύτερο γκολ»

Παναθηναϊκός: Κρατάει το ταξίδι, την επιστροφή και «χτίζει» για τη συνέχεια

Πελίστρι: «Τα δώσαμε όλα, εκμεταλλεύτηκε την έδρα η Μπέτις, διαφορετικά αν σκόραρα»

Μπενίτεθ: «Η Μπέτις ήταν ανώτερη ομάδα και προκρίθηκε δίκαια - Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται χρόνο και μεταγραφές»

Τα χρήματα που εξασφάλισε ο Παναθηναϊκός από τη φετινή του πορεία στην Ευρώπη

Ηρωική Μπολόνια ξέρανε τη Ρόμα σε μυθική ματσάρα στην παράταση!

Τα γκολ και τα highlights της ήττας του Παναθηναϊκού από την Μπέτις

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού χειροκρότησαν τον κόσμο για τη στήριξη στο «Καρτούχα»

Ίνγκασον: «Είναι δύσκολο μετά από αυτό το αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να αισθανόμαστε περήφανοι για τη φετινή πορεία»