Απόλυτα επιτυχημένη μέχρι τώρα χαρακτήρισε τη μεταγραφή του στην Τσέλσι , στην οποία θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται μέχρις ότου λήξει το συμβόλαιό του, ο Φερνάντο Τόρες. Ο επιθετικός των «μπλε» δήλωσε ότι… διψάει για τρόπαια, ενώ έθεσε ως επόμενο στόχο την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου συλλόγων.

«Ένας από τους λόγους για τον οποίο ήρθα στην Τσέλσι είναι ότι είναι ένας σύλλογος που στοχεύει πάντα στα τρόπαια. Άλλωστε, πιστεύω ότι αυτά είναι που σου μένουν όταν τελειώνεις την καριέρα σου. Στην πρώτη μου σεζόν κερδίσαμε το Κύπελλο Aγγλίας και το Champions League. Τι άλλο μπορεί να ζητήσει κάποιος παίκτης;», δήλωσε αρχικά ο Ισπανός στράικερ, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι θέλει να παραμείνει στον αγγλικό σύλλογο μέχρι το 2017, που λήγει το συμβόλαιό του.

«Με τιμάει ιδιαίτερα το γεγονός ότι είμαι ο βασικός επιθετικός της ομάδας. Είναι αυτό ακριβώς που θέλω. Απλά χρειαζόμαστε λίγο ακόμη χρόνο ως ομάδα και σίγουρα σκληρή προπόνηση. Η άμυνά μας είναι σε πολύ καλό επίπεδο αυτή τη σεζόν. Αλλά στο κέντρο έχουμε τεράστια αγωνιστική ποιότητα και αυτό πρέπει να εκμεταλλευτούμε. Με τον Χουάν Μάτα παίζουμε μαζί και στην εθνική Ισπανίας αρκετά χρόνια τώρα, αλλά με τους Όσκαρ και Εντέν Αζάρ πρέπει να προπονηθούμε κι άλλο προκειμένου να βελτιωθούμε».

Ο Τόρες δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων, σημειώνοντας ότι πρόκειται για μία διοργάνωση που οι «μπλε» θα αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα, καθώς στόχος είναι η κατάκτηση του τίτλου.

Επιμέλεια: Ηρώ Κωφού

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η Τότεναμ θέλει να σπάσει τον κουμπαρά και να κάνει δικό της τον Σεμένιο

Με δυο… αυτογκόλ και λύτρωση στο 94', η Άρσεναλ γλίτωσε το κάζο και διατηρείται στην κορυφή!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκέφτεται να φέρει πίσω στην Αγγλία τον Γκάλαχερ

Ο Γουίλσον έκανε σόου και η Φούλαμ πήρε τη νίκη προτού τα… κάνει μαντάρα

Ο βουρκωμένος Σαλάχ μπροστά στις εξέδρες του «Άνφιλντ» και οι θεωρίες για το μέλλον του

Γύρισε, έπαιξε και κατέρριψε ρεκόρ ο Σαλάχ για τη Λίβερπουλ - Χαμογέλασε με Πάλμερ η Τσέλσι

Νοσηλεύτηκε στην εντατική με πρόβλημα στο αναπνευστικό ο Ίαν Ρας!

Λίβερπουλ: Ξανά εκτός ενδεκάδας του Σλοτ ο Σαλάχ για το ματς με την Μπράιτον - Στον πάγκο και ο Κωστούλας

Ανησυχεί ο Μαρέσκα: «Ο Πάλμερ δεν μπορεί να ξεκινά βασικός συνέχεια, πονάει, ας ελπίσουμε να πάει καλύτερα!»

Premier League - 16η αγωνιστική: Επικίνδυνο παιχνίδι για τη Λίβερπουλ απέναντι στους «γλάρους»