Μέχρι εδώ καλά ήταν.
Τώρα όμως αρχίζουν τα δύσκολα.
Η Κάλιαρι δεν είχε κανένα πρόβλημα να επικρατήσει στο τέταρτο γύρο του Κυπέλλου Ιταλίας της Πεσκάρα με σκορ 4-2 και πλέον στην επόμενη φάση καλείται να «μονομαχήσει» απέναντι στη Γιουβέντους για τους «16» της διοργάνωσης.
Οι Σικελοί ήταν το φαβορί του αγώνα και το απέδειξαν πολύ γρήγορα, καθώς ο Ριμπέιρο έκανε το 1-0 στο 6’. Στο 21’ και πάλι ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και ουσιαστικά έβαλε βάσεις πρόκρισης. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν προς στιγμήν στο 33’ με εκτέλεση πέναλτι του Κασκιόνε για το 2-1.
Στο δεύτερο μέρος, είχε έρθει η ώρα να «χτυπήσει» ο Ριμπέιρο για Τρίτη φορά στην αναμέτρηση, καθώς στο 61’ έκανε το 3-1 με προσωπικό χατ-τρικ. Ο Πινίλα στο 77’ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Κάλιαρι με το 4-1, για να έρθει ο Γουέις ένα λεπτό αργότερα για το τελικό 4-2, με τους γηπεδούχους να προκρίνονται εύκολα και να συναντούν τώρα πια τη Γιουβέντους σε μια δύσκολη… μάχη.