Η κίτρινη κάρτα που δέχθηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, αναγκάζει τον Άντι Λίλα να απουσιάσει από δύο αναμετρήσεις, καθώς ήταν η έβδομη. Ο Αλβανός μεσοεπιθετικός θα χάσει τα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, αφού προτιμήθηκε να είναι στις αναμετρήσεις με Κέρκυρα και Πλατανιά.

Κατά τα άλλα σε δύο γκρουπ έγινε η προπόνηση της Τρίτης. Στο πρώτο γκουπ συμμετείχαν οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στον αγώνα με την ΑΕΚ και έκαναν αποκατάσταση στο ΠΕΑΚΙ και στο δεύτερο γκρουπ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές πήγαν στο γήπεδο Νεοχωρίου όπου έκαναν αγωνιστικά παιχνίδια με μπάλα.

Εκτός από τον τιμωρημένο Λίλα, ο Χριστόπουλος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με άλλους ποδοσφαιριστές. Η επόμενη προπόνηση θα διεξαχθεί την Πέμπτη στις 11:00.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Ο Νίκολιτς έχει διλήμματα για την αριστερή πλευρά και τον παρτενέρ του Βάργκα, ενόψει Παναθηναϊκού»

Γρηγορίου: «Αυτοσκοπός για τον Άρη η 5η θέση, τη θέλουμε για πολλούς και διάφορους λόγους»

Δεσύλλας: «Η σκέψη του Μπενίτεθ για την άμυνα και η πνευματική ετοιμότητα του Παναθηναϊκού»

Τσανάκας: «Πιθανότατα η 11άδα της Λεωφόρου και στην Τούμπα – Ίσως αλλαγή στα χαφ»

Τσορμπατζόγλου: «Έχει κλονιστεί το γόητρο του ΠΑΟΚ με όλα όσα έχουν συμβεί μέσα στη σεζόν»

Προχωρά το πρότζεκτ του νέου προπονητικού του ΠΑΟΚ: «Να ξεκινήσουν οι εργασίες μέσα στο 2026»

Παναιτωλικός: Χωρίς τον Ουνάι Γκαρσία θα υποδεχθούν την Κηφισιά οι Αγρινιώτες

ΑΕΛ Novibet: Με Μασόν και Σαγάλ στις Σέρρες, εκτός ο Κακουτά

Ατρόμητος: Χωρίς Γιουμπιτάνα και Μανσούρ στην Τρίπολη

Δεν άντεξε με 10 παίκτες η Κ17 του Παναθηναϊκού και λύγισε με ανατροπή από τη Χόνβεντ

TAGS: ΠΑΣ