Εκ των έσω κάλυψε το κενό που προέκυψε στον πάγκο της η εθνική Γερμανίας μετά την αποχώρηση του Σβέτισλαβ Πέσιτς για να αναλάβει τα ηνία της Μπάγερν Μονάχου. Τη θέση πήρε ο Φρανκ Μεντς, ο οποίος ήταν βοηθός του Ντιρκ Μπάουερμαν στο Ευρωμπάσκετ του 2009 και του 2011, ενώ ήταν και στο τιμ του Πέσιτς στα προκριματικά της διοργάνωσης που θα γίνει το 2013 στη Σλοβενία.

Ο 48χρονος άνδρας αγωνίστηκε μεταξύ άλλων στην Άλμπα Βερολίνου, ενώ άρχισε την προπονητική του καριέρα από τη Βέμεξ Βερολίνου το 1994. Το 2005 εντάχθηκε στο προπονητικό δυναμικό της γερμανικής ομοσπονδίας και εργάστηκε επί σειρά ετών στις «μικρές» εθνικές ομάδες της Γερμανίας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στη Ρετζιάνα μέχρι το καλοκαίρι του 2028 ο Πρίφτης!

Αβέβαιο το μέλλον του Τόμπσον στη Βαλένθια - Ματιές της Αρμάνι για τον 30χρονο γκαρντ

Πάλεψε μέχρι τέλους στην έδρα της Μερσίν αλλά έμεινε με το «αχ» ο Αθηναϊκός

Ξέσπασμα Αλόνσο κατά ΠΑΟΚ και Ταϊρί: «Ευτυχώς δεν τον πήραμε, είναι πολύ κακός παίκτης - Εύχομαι να κερδίσει η Μπιλμπάο»

Πασκουάλ: «Κερδίζουμε ή φεύγω - Μπορώ να κάνω ένα βήμα πίσω για το καλό της Μπαρτσελόνα»

Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ από τη μεγάλη πρόκριση επί της Μούρθια και οι έξαλλοι πανηγυρισμοί σε παρκέ και αποδυτήρια!

Μπουντούρης: «Απομένουν δύο ματς - Ευελπιστώ ότι θα γελάσουμε σε λίγο καιρό»

Τσορμπατζόγλου: «Ήρθε μία όμορφη στιγμή για την οικογένεια του ΠΑΟΚ, η παράδοση που δείχνει… κούπα»

Μερσίν-Αθηναϊκός: Με πίστη για την ανατροπή και τον δεύτερο ευρωπαϊκό της τίτλο η ομάδα του Βύρωνα

Τη Μεγάλη Πέμπτη επιστρέφει από Ισπανία ο ΠΑΟΚ