Το νέο εξώδικο που απέστειλαν τα «Τουριστικά Ακίνητα» σε Νίκη και Ολυμπιακό Βόλου έβαλε πάλι σε κίνδυνο την διεξαγωγή της αναμέτρησης της 13ης αγωνιστικής ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και την Αναγέννηση Γιαννιτσών στο Πανθεσσαλικό.

Ωστόσο, με παρέμβαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη, το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί, όπως είχε οριστεί απο την διοργανώτρια αρχή.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, όμως, μέσω της παρέμβασής του, κάλεσε τους δύο συλλόγους να διευθετήσουν άμεσα τις υποχρεώσεις τους.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου που απέστειλε η Γραμματεία Αθλητισμού:

«Με παρέμβαση του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη, ο αγώνας για την 13η αγωνιστική του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος «FOOTBALL LEAGUE Ο.Π.Α.Π» Νίκη Βόλου – Αναγέννηση Γιαννιτσών, που είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 9/12/2012 και ώρα 15:00, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, θα διεξαχθεί κανονικά.

Παράλληλα, ο κ. Ιωαννίδης, αναφορικά με το εξώδικο που εστάλη από τα «Τουριστικά Ακίνητα» στις ΠΑΕ Νίκη Βόλου και ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, που χρησιμοποιούν το Πανθεσσαλικό Στάδιο, επισημαίνει, πως οι δύο ομάδες θα πρέπει να διευθετήσουν άμεσα τις όποιες υποχρεώσεις τους
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πανζουρλισμός στη φιέστα της Καλαμάτας για την άνοδο - Σήκωσε την κούπα και ανακοίνωσε πριμ 200.000 ευρώ ο Πρασσάς!

Πήρε… εξάποντο το Αιγάλεω, στο +4 Athens Kallithea και Ελλάς Σύρου - Πάρτι ανόδου με νίκη για την Καλαμάτα!

Το 1-0 της Καλαμάτας και οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί στο ματς - φιέστα

Στην Καλαμάτα Σαμαράς, Καρυπίδης και Χαρίτσης για τη φιέστα ανόδου

Δεκάδες καπνογόνα στον μώλο της Καλαμάτας πριν από τη φιέστα ανόδου της Μαύρης Θύελλας - Βίντεο του sport-fm.gr

Νίκες παραμονής για Νέστο και ΠΑΟΚ Β - Βύθισε και άλλο τον ΠΑΣ ο Καμπανιακός

Super League 2: Μάχες επιβίωσης σε Χανιά, Ηλιούπολη και Χρυσούπολη

Super League 2: ΔΣ μέσω τηλεδιάσκεψης - Τα θέματα που θα συζητηθούν

Άλλαξε την απόφασή του ο Σπηλιώτης - Ανέβαλε τα ματς στο τοπικό Μεσσηνίας ελέω της φιέστας της Καλαμάτας!

Βέλη της Καλαμάτας στον πρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας: «Βρήκε τον τρόπο να μην διευκολύνει τον κόσμο σε ημέρα γιορτής»