Ο Κριστιάν Καρεμπέ τονίζει, σε συνέντευξη του στη «Real» ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να φτάσει μέχρι και τον τελικό του φετινού Europa League (!) και αναφερόμενος στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, υποστηρίζει: «Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει εγγύηση για το αποτέλεσμα».


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κριστιάν Καρεμπέ


Για το αν παρακολουθεί τον Ολυμπιακό: «Φυσικά, Πάντα. Παρακολουθώ πολύ τον Ολυμπιακό άλλα και τις άλλες ομάδες που έχω αγωνιστεί. Είναι κρίμα που δεν προκριθήκαμε στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, αν και το αξίζαμε. Νομίζω πως υπάρχει η δυνατότητα να για κάτι καλό στο Γιουρόπα Λιγκ, μπορεί να φτάσει ως το τέλος».

Για το αν είναι υπερβολικό να μιλάει για τελικό στο Europa League: «Όχι, γιατί; Στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι απίθανο. Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια έχει κάνει σημαντικά πράγματα. Και πέρυσι ήταν εξαιρετικός και φέτος συγκέντρωσε 9 βαθμούς. Είδατε τι έκανε η Ελλάδα το 2004».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη βαθμολογική διαφορά, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να είναι χαλαρός. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει εγγύηση για το αποτέλεσμα. Ελπίζω να γίνει ένα καλό ματς και να κερδίσει ο Ολυμπιακός».


Για το τι θυμάται από τα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό:
«Ειλικρινά θυμάμαι τα πάντα. Και τα καλά και τα κακά. Κάθε ντέρμπι είναι σημαντικό για τις δύο ομάδες. Είναι οι δύο μεγάλοι του πρωταθλήματος, είναι λοιπόν η ευκαιρία να κάνεις τη διαφορά. Το ματς Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός είναι το πιο έντονο συναίσθημα που έχω ζήσει. Και το ντέρμπι της Ριζούπολης μου έχει μείνει αξέχαστο, όπως και τα υπόλοιπα. Ειλικρινά τα θυμάμαι όλα. Θυμάμαι και τις ήττες. Θυμάμαι δηλαδή και τον τελικό του Κυπέλλου στη Νέα Σμύρνη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Ο Νίκολιτς έχει διλήμματα για την αριστερή πλευρά και τον παρτενέρ του Βάργκα, ενόψει Παναθηναϊκού»

Γρηγορίου: «Αυτοσκοπός για τον Άρη η 5η θέση, τη θέλουμε για πολλούς και διάφορους λόγους»

Δεσύλλας: «Η σκέψη του Μπενίτεθ για την άμυνα και η πνευματική ετοιμότητα του Παναθηναϊκού»

Τσανάκας: «Πιθανότατα η 11άδα της Λεωφόρου και στην Τούμπα – Ίσως αλλαγή στα χαφ»

Τσορμπατζόγλου: «Έχει κλονιστεί το γόητρο του ΠΑΟΚ με όλα όσα έχουν συμβεί μέσα στη σεζόν»

Προχωρά το πρότζεκτ του νέου προπονητικού του ΠΑΟΚ: «Να ξεκινήσουν οι εργασίες μέσα στο 2026»

Παναιτωλικός: Χωρίς τον Ουνάι Γκαρσία θα υποδεχθούν την Κηφισιά οι Αγρινιώτες

ΑΕΛ Novibet: Με Μασόν και Σαγάλ στις Σέρρες, εκτός ο Κακουτά

Ατρόμητος: Χωρίς Γιουμπιτάνα και Μανσούρ στην Τρίπολη

Δεν άντεξε με 10 παίκτες η Κ17 του Παναθηναϊκού και λύγισε με ανατροπή από τη Χόνβεντ