Στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ στα ντέρμπι μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Μάντσεστερ Σίτι πέρασε ο Γουέιν Ρούνεϊ με τα δύο που έχει πετύχει στο ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής στην Αγγλία.

Ο Άγγλος επιθετικός έφτασε στα 10 και άφησε δεύτερο τον σερ Μπόμπι Τσάρλτον, σημειώνοντας παράλληλα το 150ο του σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων στην έδρα των «πολιτών», με τον Ρούνεϊ να ανοίγει το σκορ στο 16’ και να διπλασιάζει τόσο τα προσωπικά τέρματά του όσο και αυτά της ομάδας του ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα.

Με αυτά τα δύο γκολ, ο 26χρονος άσος έφτασε τα 150 τέρματα στο πρωτάθλημα και έμεινε μόνος στην 6η θέση της σχετικής λίστας αφήνοντας στα 149 τους Μάικλ Όουεν και Λες Φέρντιναντ.

Με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ έφτασε τα 135 ενώ 15 είχε σημειώσει στις δύο σεζόν που αγωνιζόταν στην Έβερτον.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βόμβα από το Sky Sports: «Οι υπόλοιπες ομάδες της Premier League θεωρούν πως η Σίτι θα υποβιβαστεί αν αποτύχει η έφεση»

«Αστον Βίλα και Τότεναμ ετοιμάζονται για να κάνουν κίνηση για τον Παυλίδη»

Φέργκιουσον: «Πάντα οι άνθρωποι είχαν μεγαλύτερη σημασία από τα παιχνίδια»

Ο Αντι Κάρολ κατονόμασε τον άνδρα που αποπειράθηκε να τον κακοποιήσει σεξουαλικά

Τα... σάρωσε όλα τα βραβεία της Premier League για τον μήνα Σεπτέμβριο η Μπράιτον!

Μάντσεστερ Σίτι: Κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης ενοχής της

Premier League: Ο Γκρος νίκησε τον Κωστούλα και κέρδισε το βραβείο του παίκτη του μήνα

Αγγλική Ομοσπονδία για υπόθεση Σίτι: «Σημαντικές επιπτώσεις για την ακεραιότητα του αθλήματος»

Ρούι Πίντο: «Ο Ινφαντίνο γνώριζε από το 2014 τις παρατυπίες της Μάντσεστερ Σίτι»!

Απίστευτο: Δεύτερος παίκτης της Χαλ μέσα σε 3 εβδομάδες που τουμπάρει το αυτοκίνητό του κοντά στο προπονητικό κέντρο!