Κορυφαία ομάδα για το 2012 αναδείχθηκε ο μπασκετικός Ολυμπιακός στα «Αθλητικά Βραβεία ΠΣΑΤ 2012»! Τα περυσινά επιτεύγματα των «ερυθρολεύκων», όπου κατέκτησαν την Ευρωλίγκα και το πρωτάθλημα Ελλάδας τους… χάρισαν το τίτλο, ξεπερνώντας τόσο την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου των ανδρών, όσο και την ομάδα διπλού σκιφ στην κωπηλασία των Τσιάβου / Γιαζιτζίδου.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν τόσο οι παίκτες του Ολυμπιακού, όσο και οι αδερφοί Αγγελόπουλου και ο προπονητής που τους οδήγησε στην κορυφή, Ντούσαν Ίβκοβιτς.

«Όσο παίζεις πάντα πιστεύεις πως μπορεί να νικήσεις. Παλεύεις και βλέπεις τι μπορείς να κάνεις. Αυτό κάναμε και εμείς στον τελικό», ανέφερε ο Βασίλης Σπανούλης.

«Το μπάσκετ τελειώνει στο τελευταίο σφύριγμα. Πάντα το πιστεύουμε και έτσι τα καταφέραμε», ήταν τα λόγια του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

«Οι φετινοί μας στόχοι είναι γνωστοί. Πρωτάθλημα και Ευρωπαϊκό. Ολυμπιακός είμαστε», δήλωσε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στο Telekom Center για τον 4ο τελικό Βαγιαννίδης, Ιωαννίδης και Κουρμπέλης - «Παρών» και ο Μπογκντάνοβιτς!

Σε μεγάλο βράδυ ο Ναν, ξεπέρασε στο 1ο ημίχρονο του Game 4 τους δύο τελευταίους τελικούς!

Έντονος διάλογος Μπαρτζώκα-Τζόουνς στην αλλαγή του Αμερικανού σέντερ

Αφιέρωμα στο cube για τον Παύλο Γιαννακόπουλο και έντονη συγκίνηση στο Telecom Center

Βαριά ποινή στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο: Έξι μήνες εκτός γηπέδων!

Αποθέωση για τον Αταμάν από τους φίλους του Παναθηναϊκού, πριν από τον 4ο τελικό

Η Δέσποινα Γιαννακοπούλου κάθισε δίπλα στη θέση του Παύλου Γιαννακόπουλου στο Telekom Center

Η ανάρτηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για την επέτειο οκτώ χρόνων χωρίς τον Παύλο Γιαννακόπουλο

Παναθηναϊκός: Πρόστιμο και αυστηρή επίπληξη για το Game 3 σε Γιλντιρίμ - 10 χιλ. ευρώ στην ΚΑΕ

Ολυμπιακός: Ανθοδέσμη στη θέση του Παύλου Γιαννακόπουλου από τον Χρήστο Μπαφέ