Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και πάλι ο Κουίνσι.

Ο Γκανέζος παρότι είχε προπονηθεί κανονικά την Παρασκευή, μετά ένιωσε ενοχλήσεις, τέθηκε νοκ-άουτ από το ντέρμπι και πολλοί περίμεναν πως την Δευτέρα θα μπει και πάλι σε κανονικό ρυθμό.

Όμως ο μεσοεπιθετικός των «πράσινων» προπονήθηκε και πάλι μόνος του και εάν μέχρι την Τετάρτη δεν ξεπεράσει τις ενοχλήσεις, πιθανόν να χάσει και το παιχνίδι με την Βέροια.

Από εκεί και πέρα, όσοι ξεκίνησαν βασικοί στο ματς με τον Ολυμπιακό έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις ενδυνάμωσης, ασκήσεις με πάσες και ολοκλήρωσαν με δίτερμα. Ο Ρότσα έδωσε ρεπό για την Τρίτη και από Τετάρτη αρχίζει η προετοιμασία για το παιχνίδι στην Ημαθία που κλείνει ο πρώτος γύρος της Σούπερ Λίγκας.

Αλέξης Παπαχρήστος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR