Ο Έβαλντ Λίνεν είναι ένας προπονητής που ποτέ δεν σχολιάζει την διαιτησία. Αμέσως μετά την ήττα (1-0) της ΑΕΚ όμως στην Κομοτηνή από τον Πανθρακικό, σε έξαλλη κατάσταση για αυτά που είδε, είπε μεταξύ άλλων:

«Καμία ομάδα δεν πρέπει να κερδίζει με την βοήθεια του διαιτητή. Και ο συγκεκριμένος, έβλαψε σήμερα την ομάδα μου. Θα πρέπει να ντρέπεται με αυτά που σφύριξε. Ντροπή μόνο, τίποτα άλλο»

«Καμία ομάδα δεν πρέπει να κερδίζει με την βοήθεια του διαιτητή. Και ο συγκεκριμένος, έβλαψε σήμερα την ομάδα μου. Θα πρέπει να ντρέπεται με αυτά που σφύριξε. Ντροπή μόνο, τίποτα άλλο»
!

Πριν την «επίθεση» στον διαιτητή Ζαχαριάδη του συνδέσμου Θεσσαλονίκης, ο Γερμανός τεχνικός της «Ένωσης» είπε: «Είναι δύσκολο να παίξεις ποδόσφαιρο σε τόσο κακό αγωνιστικό χώρο. Δεν μπορείς να κάνεις εύκολα αυτά που θέλεις. Από εκεί και πέρα, εγώ όσα χρόνια είμαι προπονητής, ποτέ δεν έχω μιλήσει για την διαιτησία» και αμέσως μετά σχολίασε για τα περί ντροπής του διαιτητή για τα αρκετά -αλήθεια είναι- λανθασμένα σφυρίγματά του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συγκινητικό ποστ από Ποντένσε: «Σε κάθε παιδί στην Ελλάδα, είστε τυχεροί που είστε οπαδοί του Ολυμπιακού»

Super 3: «Ερασιτεχνικός ο τρόπος λειτουργίας της ομάδας από τα γραφεία έως τα αποδυτήρια - Ακόμη περιμένουμε εξηγήσεις»!

Στην Τήνο o Δημήτρης Μελισσανίδης με το υπερπολυτελές Vera - Δείτε φωτογραφίες

Νικολογιάννης: «Καμία απάντηση από τον Σάρι στον Παναθηναϊκό - Καθοριστική η επόμενη εβδομάδα για το θέμα του προπονητή»

Τσορμπατζόγλου: «Θέμα χρόνου να ανακοινωθεί από τον ΠΑΟΚ ο Θυμιάνης, κρούση και για Τσιφτσή»

Νικολακόπουλος: «Πώς έχει το θέμα με Ελ Κααμπί στον Ολυμπιακό»

Τσακίρης: «Επειδή είναι ο Αραούχο τού έκανε τέτοια προσφορά η ΑΕΚ»

Δημάτος για Αραούχο: «Έφερες κάτι διαφορετικό από την πρώτη μέρα»

Γιαννούλης: «Έχω ενδιαφέρον από Ελλάδα - Έχω μιλήσει, αλλά δεν είναι προτεραιότητά μου να γυρίσω αυτήν τη στιγμή»

Προ των πυλών της Λαμίας ο Σατσιάς για αντί-Βόκολος

TAGS: A.E.K.