Μόνο… ομαλά δεν ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει Χίμκι.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης είδε τη Δευτέρα τον Ρόκο Λένι Ούκιτς και τον Μάρκους Μπανκς να μην προπονούνται λόγω προβλημάτων τραυματισμού και είναι αμφίβολοι για το τελευταίο παιχνίδι των ομίλων της Ευρωλίγκας.

Οι «πράσινοι» επέστρεψαν στο παρκέ μετά από δύο μέρες ρεπό που τους είχε δώσει ο «Άρτζι». Και μπορεί το τελευταίο διάστημα ο Παναθηναϊκός να τα πηγαίνει εξαιρετικά, ωστόσο ο Πεδουλάκης έχει να αντιμετωπίσει «πονοκεφάλους».

Ο μεν Ούκιτς αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο, με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας να έχει «πέσει» πάνω του. Την Τρίτη αναμένεται να περάσει από περισσότερες εξετάσεις, ώστε να εξακριβωθεί η ακριβής «ζημιά» του προβλήματος του.

Ο δε Μπανκς έχει ενοχλήσεις στον ώμο και εξίσου απείχε από τη σημερινή προπόνηση. Η κατάσταση του Αμερικανού θα επανεκτιμηθεί εξίσου αύριο, ωστόσο η πλευρά των «πράσινων» δεν ανησυχεί ιδιαίτερα με τον τραυματισμό του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αταμάν: «Δεν τους αφήσαμε να πάρουν το πρωτάθλημα στην έδρα μας - Αφιερωμένη η νίκη στον Παύλο»

Ηγετικός Ναν, αναδείχθηκε MVP του Παναθηναϊκού παρότι αποβλήθηκε στο 33ο λεπτό!

Βεζένκοφ: «Για αυτό υπάρχει το πλεονέκτημα έδρας - Ψυχολογικά αποθέματα θα υπάρξουν στο Game 5»

Αγωνία στον Παναθηναϊκό ενόψει ΣΕΦ: Τα δεδομένα με Λεσόρ, Σλούκα και Όσμαν

Όμορφες στιγμές στο Τelecom Center: Οι πανηγυρισμοί του Ντίνου Μήτογλου με τον Παύλο Γιαννακόπουλο μπροστά στον κόσμο!

Οι αλύγιστοι πράσινοι και οι μαχητές Φουρνιέ-Γουόκαπ: Τα highlights της νίκης του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού

Μπαρτζώκας: «Να ανασυνταχθούμε και να κερδίσουμε με τον κόσμο μας - Ο Τζόουνς έπρεπε να προστατέψει τον εαυτό του»

Γιαννακόπουλος: «Πέταξαν τον Ναν εκτός, τον πιο ακριβό παίκτη του παρκέ, μας κλέβουν»!

Τελευταία φορά το 2017: Ποιος παίρνει το πρωτάθλημα όταν κρίνεται σε Game 5 στο ΣΕΦ

Αταμάν: «Θα πάμε για να πάρουμε το πρωτάθλημα μέσα στο ΣΕΦ - Είμαι σίγουρος ότι θα μας φερθούν δίκαια»