Ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις του Πανθρακικού τη φετινή σεζόν εμφανίστηκε ο Αντώνης Λαδάκης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Είμαστε στη μέση του πρωταθλήματος και είμαστε ικανοποιημένοι με τις εμφανίσεις μας, επειδή η ομάδα δείχνει ότι έχει διάρκεια στις εμφανίσεις της», τόνισε ο 30χρονος αμυντικός χαφ και πρόσθεσε: «Η συνέχεια, όμως, θα είναι πιο δύσκολη, παρότι τώρα ξεκολλήσουμε από τις τελευταίες θέσεις».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αντώνης Λαδάκης στην εκπομπή «Δεξί, αριστερό και άουτ» με τους Σωτήρη Κωσταβάρα και Γιάννη Θειακό

Για το κλίμα στον Πανθρακικό μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία

«Δεν κάνει πάντα καλό. Για τη δική μας περίπτωση τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους, αφού έχουμε ανοδική πορεία στις τελευταίες αγωνιστικές. Παρότι είχαμε άτυχα αποτελέσματα, η ομάδα είχε δείξει ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο από την αρχή της σεζόν. Ωστόσο, το αποτέλεσμα είναι το πιο σημαντικό στοιχείο και μέχρι την αλλαγή του προπονητή δεν συνέβαινε κάτι τέτοιο».

Για τις αποφάσεις του διαιτητή στο χθεσινό ματς

«Δεν μιλάω για τους διαιτητές είτε ευνοείται είτε αδικείται η ομάδα μου. Εκείνο που κοιτάω είναι αν η ομάδα μου ήταν καλή. Σε γενικές γραμμές ήμασταν καλύτεροι από την ΑΕΚ. Δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες και δεν απειληθήκαμε, εκτός από κάποια σουτ που έκαναν έξω από την περιοχή. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες και ήρθε το γκολ. Το παιχνίδι θα κρινόταν στο 1-0 και αυτό είναι κάτι που φαινόταν καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης».

Για την τακτική της ακριτικής ομάδας

«Προσπαθούμε να κλείνουμε τα βασικά ‘ατού’ του αντιπάλου. Χθες αυτά ήταν ο Γκερέιρο και ο Φούντας. Από εκεί και πέρα, θέλουμε να έχουμε μία ‘σφιχτή’ άμυνα για να μην δημιουργεί ευκαιρίες ο αντίπαλος».

Για το γεγονός ότι έπαιξαν Δευτέρα, γνωρίζοντας τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων

«Δεν έχει καμία διαφορά, επειδή ήταν ένα κρίσιμο ματς. Είτε παίζαμε Σάββατο είτε Δευτέρα θα ήταν το ίδιο και δεν θα άλλαζε κάτι για εμάς».

Για το ταμείο πριν το φινάλε του α’ γύρου του πρωταθλήματος

«Πιστεύω ότι δικαιούμασταν περισσότερους βαθμούς. Στο σημείο που βρισκόμαστε τώρα έχουμε μία καλή συγκομιδή. Είμαστε στη μέση του πρωταθλήματος και είμαστε ικανοποιημένοι με τις εμφανίσεις μας, επειδή η ομάδα δείχνει ότι έχει διάρκεια στις εμφανίσεις της. Η συνέχεια, όμως, θα είναι πιο δύσκολη, παρότι τώρα ξεκολλήσουμε από τις τελευταίες θέσεις».

Για τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, ο οποίος έχει πετύχει έξι γκολ τη φετινή σεζόν

«Είναι στην καλύτερη φάση της καριέρας του. Έχει βρει την ηρεμία του, νιώθει σίγουρος για τον εαυτό του επειδή τον εμπιστεύονται όλοι εδώ στην ομάδα. Είναι άριστος επαγγελματίας και όλα αυτά φαίνονται μέσα στο γήπεδο. Το θέμα είναι να έχει την υγειά του ο Δημήτρης και να βοηθήσει την ομάδα, εκτός από τον εαυτό του».

Για το μεγαλύτερο πρόβλημα της ΑΕΚ

«Χθες ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ βαρύς και δεν μπορώ να βγάλω σαφή συμπεράσματα για το τι φταίει στο δικό μας παιχνίδι. Ο αγώνας κρίθηκε στη θέληση της κάθε ομάδας να πάρει τη νίκη. Η ΑΕΚ, όμως, αρχίζει να βελτιώνεται και δεν είναι τόσο κακή ομάδα. Πρέπει να σταθεί στα λάθη της και να τα διορθώσει. Αυτό που πρέπει να προσέξει είναι όταν δέχεται γκολ να μην αποσυντονίζεται. Ένας αγώνας τελειώνει μέχρι το ’90 και πρέπει να προσπαθείς μέχρι το τέλος».

Για την πορεία του Αστέρα Τρίπολης

«Δεν μου κάνει εντύπωση. Γνωρίζοντας την ομάδα, τα παιδιά και τους ανθρώπους δεν μου φαίνεται περίεργο. Γίνεται πολλά χρόνια αυτή η καλή δουλειά. Μπορεί να κάνει μια κοιλιά η ομάδα, όμως είναι φυσιολογικό, αφού άρχισαν πολύ νωρίς οι υποχρεώσεις τους».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube