Πολυτιμότερος Ρώσος παίκτης στη VTB League για τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο αναδείχθηκε ο Βίκτορ Χριάπα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο έμπειρος φόργουορντ στο συγκεκριμένο διάστημα είχε κατά μέσο όρο 12,6 πόντους, 9 ριμπάουντ, 3,6 ασίστ και 1,3 κλεψίματα, συγκεντρώνοντας 21,3 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. Στη δεύτερη θέση, της σχετικής λίστας, κατετάγη ο Βιτάλι Φριτζόν της Χίμκι και στην τρίτη ο Σεργκέι Καράσεφ της Τριούμφ.

«Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει ένα τέτοιο βραβείο και είμαι χαρούμενος που κατέκτησα το πρώτο. Εύχομαι αυτό να αποτελέσει κίνητρο για όλους τους Ρώσους παίκτες στη VTB League, προκειμένου να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο», δήλωσε σχετικά ο Βίκτορ Χριάπα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πάλεψε μέχρι τέλους στην έδρα της Μερσίν αλλά έμεινε με το «αχ» ο Αθηναϊκός

Ξέσπασμα Αλόνσο κατά ΠΑΟΚ και Ταϊρί: «Ευτυχώς δεν τον πήραμε, είναι πολύ κακός παίκτης - Εύχομαι να κερδίσει η Μπιλμπάο»

Πασκουάλ: «Κερδίζουμε ή φεύγω - Μπορώ να κάνω ένα βήμα πίσω για το καλό της Μπαρτσελόνα»

Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ από τη μεγάλη πρόκριση επί της Μούρθια και οι έξαλλοι πανηγυρισμοί σε παρκέ και αποδυτήρια!

Μπουντούρης: «Απομένουν δύο ματς - Ευελπιστώ ότι θα γελάσουμε σε λίγο καιρό»

Τσορμπατζόγλου: «Ήρθε μία όμορφη στιγμή για την οικογένεια του ΠΑΟΚ, η παράδοση που δείχνει… κούπα»

Μερσίν-Αθηναϊκός: Με πίστη για την ανατροπή και τον δεύτερο ευρωπαϊκό της τίτλο η ομάδα του Βύρωνα

Τη Μεγάλη Πέμπτη επιστρέφει από Ισπανία ο ΠΑΟΚ

Η απίθανη εμφάνιση του Ταϊρί, το κρίσιμο τρίποντο του Μέλβιν & τα highlights από την πρόκριση του ΠΑΟΚ

Μπούτσκος: «Αυτές οι στιγμές αξίζουν για όλο τον κόσμο και τον οργανισμό του ΠΑΟΚ»