Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για το παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας απέναντι στον ΠΑΟΚ (Δευτέρα 17/12).

Ο Γιάννης Χριστόπουλος είδε όλους τους ποδοσφαιριστές του να ολοκληρώνουν επιτυχώς την διπλή σημερινή προπόνηση.

Το πρωινό κομμάτι περιελάμβανε ασκήσεις αντοχής ενώ στο απογευματινό πρόγραμμα, το βάρος έπεσε στην τακτική. Η προετοιμασία συνεχίζεται με προπόνηση αύριο Πέμπτη στις 12:00.

Μετά την ολοκλήρωσή της (14:00), ο προπονητής Γιάννης Χριστόπουλος, θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στην αίθουσα τύπου των «Ζωσιμάδων».

*Σε πράξη φιλανθρωπικού χαρακτήρα θα προχωρήσουν το μεσημέρι της Πέμπτης μέλη του Δ.Σ., καθώς θα παραδώσουν στην περιφέρεια Ηπείρου τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν για το Δίκτυο Κοινωνικής Ευθύνης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Μπορούσε να το κλειδώσει, αλλά δεν έπαιζε με τον… Πανθρακικό η ΑΕΚ - Καλό αποτέλεσμα, αφού αύξησε τη διαφορά»

Νικολακόπουλος: «Το πρέπει για το Καραϊσκάκη και τα… ρεαλιστικά δεδομένα που καλείται να ανατρέψει ο Ολυμπιακός»

Αθανασίου: «Η μικρή και η μεγάλη εικόνα του Παναθηναϊκού μετά την ΑΕΚ - Επιβεβαίωσε τα ρεπορτάζ ο Μπενίτεθ»

Σταματέλος: «Ακόμη προσπαθώ να καταλάβω γιατί είναι γκολ του Γερεμέγεφ - Πολύ καλύτερος ο Ολυμπιακός μέχρι το 60»

Τσορμπατζόγλου: «Έχει πάρει τον… αέρα του Ολυμπιακού ο ΠΑΟΚ - Η σημασία της ανάλυσης της σεζόν που έκανε ο Λουτσέσκου»

Έγινε... κατοστάρης ο Μπακασέτας στον Παναθηναϊκό - To post της ΠΑΕ

Δεσύλλας: «Πιο καλός με τετράδα και με δέκα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός»

Κετσετζόγλου: «Πάση θυσία νίκη για την ΑΕΚ στο ματς της Φιλαδέλφειας με τον Παναθηναϊκό»

Μεϊτέ: «Τρεις τελικοί ακόμα»

ΑΕΛ Novibet: Ζητά το ηχητικό Φωτιά–VAR με επιστολή σε ΚΕΔ και ΕΠΟ

TAGS: ΠΑΣ