Τον παίκτη που θα καλύψει με επιτυχία το κενό του Δημήτρη Γιάντση ψάχνει να βρει ο προπονητής της Κέρκυρας, Άκης Μάνζιος.

Ο έμπειρος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στον νεαρό επιθετικό, ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση στο δικέφαλο, με αποτέλεσμα να απουσιάσει από το κρίσιμο ματς με τον Πανθρακικό.

Ωστόσο, υπήρχαν και καλά νέα για τον προπονητή των Φαιάκων. Πιο συγκεκριμένα, ο Μάντζιος θα μπορεί να καταστρώσει τα πλάνα του κόντρα στην ομάδα της Κομοτηνής έχοντας στη διάθεσή του τον Ανέστη Αγρίτη του οποίου η έφεση για τη τιμωρία του έγινε δεκτή από την Επιτροπή Εφέσεων και έτσι θα δώσει το «παρών» στο ματς με τον Πανθρακικό.

Κατά τα άλλα στην προπόνηση της Πέμπτης ο Μάντζιος έβαλε τους ποδοσφαιριστές του να κάνουν ασκήσεις με μπάλα, αλλά και να δώσουν ιδιαίτερη έμφαση στην τακτική, προκειμένου να εμφανιστούν «διαβασμένοι» απέναντι σε εκείνους του Πανθρακικού. Πιο χαλαρό πρόγραμμα ακολούθησε ο Νίκος Κρητικός, ο οποίος έπαιξε με την Εθνική Νέων, ενώ ατομικό και θεραπεία έκανε ο Γιάντσης.

Θέμης Λιουδάκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR