Κομβική θεωρείται η αναμέτρηση της Κέρκυρας με τον Πανθρακικό, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με τον πρόεδρο της ομάδας να παραθέτει δείπνο… ψυχολογίας.

Σκοπός των Φαιάκων για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της Σούπερ Λίγκας θέλουν να επιστρέψουν στα καλά αποτελέσματα -δεδομένου ότι μετρούν δύο ήττες στα τελευταία δύο παιχνίδια- με τον τεχνικό της ομάδας, Άκη Μάντζιο και τον πρόεδρο, Γιώργο Λιμπαντσή να… δουλεύουν στη ψυχολογία των παικτών.

Ο πρώτος σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας στις προπονήσεις πέρα από την προετοιμασία των παικτών του, προσπαθούσε να τους ανεβάσει τη ψυχολογία. Ενώ, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας το βράδυ της Παρασκευής παρέθεσε δείπνο στο ποδοσφαιρικό δείπνο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube