Σε νέα… ρήξη ήρθαν οι Ντουμιτρέσκου και Μέγκαχεντ. Οι δύο άντρες παρόλο που είχαν δώσει τα χέρια πριν από λίγες ημέρες, στην προπόνηση της Παρασκευής ήρθαν πάλι σε "σύγκρουση". Ο Αιγύπτιος κατά την κρίση του Ρουμάνου τεχνικού έδειξε αδιαφορία στο πρόγραμμα και τον έδιωξε από την προπόνηση, κάτι που θέτει αμφίβολη τη συμμετοχή του ποδοσφαιριστή στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το κυριακάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Απών θα είναι σίγουρα ο Μιγκέλ Ρεμπόσιο, που είναι τραυματίας.
Νέα "ρήξη" Ντουμιτρέσκου-Μέγκαχεντ
Μπορεί πριν από λίγες ημέρες να έδωσαν τα χέρια, όμως, η… συμφιλίωση του Ίλιε Ντουμιτρέσκου με τον Μέγκαχεντ δεν κράτησε πολύ. Ο Αιγύπτιος κατά την κρίση του Ρουμάνου τεχνικού έδειχνε αδιαφορία την ώρα που μιλούσε στους παίκτες, με αποτέλεσμα να τον διώξει και να του πει να επιστρέψει αργότερα. Όταν τον κάλεσε και πάλι στο πρόγραμμα, ο Μέγκαχεντ ζήτησε εξηγήσεις για την αποπομπή του, επιμένοντας ότι δεν ήταν αδιάφορος, οπότε ο Ντουμιτρέσκου τον έδιωξε οριστικά. Το γεγονός αυτό θέτει αμφίβολή τη συμμετοχή του ποδοσφαιριστή στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.
Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο ΠΑΟΚ δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα εν όψει του κυριακάτικου αγώνα, πλην της απουσίας του Μιγκέλ Ρεμπόσιο, που είναι τραυματίας. Ο Ρουμάνος τεχνικός, όπως ο ίδιος είχε δηλώσει, δεν θα αλλάξει το σχήμα και την τακτική της ομάδας του, όπως αυτή παρατάχθηκε στο τελευταίο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Θέσεις στην ενδεκάδα διεκδικούν οι Τσίγκας και Βαγγελής. Στην απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου θα ανακοινωθεί η αποστολή ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τους «κοκκινόμαυρους».