Μεγάλη σημασία έχει για τον ΠΑΟΚ το αποψινό ματς απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα (19:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Πρώτον ο «Δικέφαλος του Βορρά» θέλει να κλείσει με 31 βαθμούς τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, ενώ με την νίκη θα αυξήσει στους έξι βαθμούς τη διαφορά από τον τρίτο Αστέρα Τρίπολης.

«Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ καλοί για να κερδίσουμε», έλεγε καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας ο Γιώργος Δώνης στους ποδοσφαιριστές του.

Ο 43χρονος προπονητής γνωρίζει ότι η ομάδα θα αγωνιστεί με πολλές απουσίες, όμως πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα τους φορμαρισμένους και απειλητικούς παίκτες του Γιάννη Χριστόπουλου.

Ο Έλληνας τεχνικός προσανατολίζεται να παρατάξει με 4-3-3 τους Θεσσαλονικείς και αυτό θα συμβεί για πρώτη φορά σε αγώνα του πρωταθλήματος. Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Χακόμπο, ο οποίος μπροστά του θα έχει - από δεξιά προς αριστερά - τους Αποστολόπουλο, Κουμάλο, Βιβιάν και Λίνο.

Ως κόφτης θα αγωνιστεί ο Κάτσε, έχοντας μέσα δεξιά τον Φωτάκη και αριστερά τον Λάζαρ. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης και Λόρενς.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γιακουμής, Ιντζίδης, Πέλκας, Κίτσιου, Γιάννου, Παναγιωτούδης, Ρομπέρ και Πόποβιτς. Εκτός έμειναν οι Γκαρσία, Γεωργιάδης, Γλύκος, Έτο, Κωνσταντινίδης, Κατσικάς και Σταφυλίδης.

Προϊστορία

Ο ΠΑΣ έχει ένα μικρό προβάδισμα στην προϊστορία εντός έδρας. Σε 20 αγώνες για την πρώτη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος έχει έξι νίκες, τέσσερις ο ΠΑΟΚ και τα υπόλοιπα επτά ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Πέρυσι οι Ηπειρώτες έμειναν αήττητοι και στα δύο ματς της χρονιάς (νίκησαν 2-1 στην Τούμπα και έφεραν 2-2 στα Γιάννενα).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χωρίς κόσμο οι κερκίδες των οργανωμένων του Ολυμπιακού με τη Λαμία

Με αλλαγές η 11άδα του Ολυμπιακού: Βασικοί Πασχαλάκης, Βέζο, Μασούρας και Ναβάρο

Τσακίρης: «Άλλο ένα… match ball για την ΑΕΚ, με νίκη τελειώνει την υπόθεση τίτλος»

Νικολακόπουλος: «Ίσως ευκαιρία σήμερα για τον Ολυμπιακό για πρώτη φορά να ανέβει στην τρίτη θέση»

Νικολογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός πρέπει να κάνει τη δουλειά του, για να συνεχίσει τουλάχιστον να ελπίζει»

Τα συλλυπητήρια της ΑΕΚ για τον Στράτο Σεφτελή

Βρούτσης: «Οι κάμερες παρακολουθούν κάθε γωνιά του γηπέδου, ακόμα και τα αποδυτήρια»

Τσανάκας: «Το σώμα θα είναι στη Λαμία, αλλά η καρδιά είναι ήδη στο Μπέρμινχαμ για τους παίκτες του Ολυμπιακού»

Ζίβκοβιτς: «Έτοιμοι να δώσουμε απαντήσεις-Ο ΠΑΟΚ δεν τα παρατά ποτέ, μόνος δρόμος η νίκη»

Κωνσταντινίδης: «Να είμαστε πανέτοιμοι ψυχικά και σωματικά απέναντι στην ΑΕΚ»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.