Αυξάνονται τα προβλήματα για τον Έβαλντ Λίνεν στην ΑΕΚ εν όψει της τελευταίας υποχρέωσης για το 2012, τη ρεβάνς Κυπέλλου με την Καβάλα για τους «32» του θεσμού την ερχόμενη Πέμπτη στο ΟΑΚΑ.

Μετά τον Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο, ο οποίος αποχώρησε με θλάση στο δικέφαλο από το χθεσινό ματς και θα υποβληθεί σε εξετάσεις, προβλήματα αντιμετωπίζουν και άλλοι παίκτες.

Ο Γιάννης Κοντοές αποχώρησε με ενοχλήσεις στο μετατάρσιο από την προπόνηση της Δευτέρας, στην οποία δεν συμμετείχαν επίσης ο Γιάγκο Φερνάντες (έχει πρόβλημα στον αχίλλειο από χθες), καθώς και οι Μιχάλης Παυλής και Γιώργος Κατίδης.

Ο Γερμανός τεχνικός, που ούτως ή άλλως σχεδίαζε να κάνει αλλαγές, θα υποχρεωθεί να προχωρήσει σε κάποιες από αυτές αναγκαστικά. Χρόνος για ρεπό δεν υπάρχει αυτή την εβδομάδα και η επόμενη προπόνηση ορίστηκε για την Τρίτη στις 11:00.

* Τα εισιτήρια για τον αγώνα της Πέμπτης (20:00) κυκλοφορούν την Τρίτη. Λεπτομέρειες υπάρχουν στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το Bazaar του Παναθηναϊκού είναι και φέτος εδώ!

Απαλλοτρίωση 86 στρεμμάτων στον Βοτανικό - «Ένας πνεύμονας πρασίνου δίπλα στο γήπεδο του Παναθηναϊκού»

Τσορμπατζόγλου: «Δύσκολα να προλάβει τον τελικό ο Γιακουμάκης - Οι δηλώσεις του Σαββίδη ήταν δεσμευτικές»

Σταματέλος: «Ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να δώσει συνέχεια στη νίκη επί του Παναθηναϊκού»

Κετσετζόγλου: «Υπάρχει τρομερή συσπείρωση στην ΑΕΚ, ένα εκπληκτικό κλίμα εντός και εκτός αποδυτηρίων»

Δεσύλλας: «Έκπληξη αν θα μείνει ο Μπενίτεθ στον Παναθηναϊκό - Διαφορά φιλοσοφίας και αγωνιστική εικόνα οι λόγοι»

Τάισον: «ΠΑΟΚάρα είσαι τρέλα μες το μυαλό, μαζί στα εύκολα και στα δύσκολα»

«Μην ξαναβγάλεις το σκουφί»: Αποθέωση για τον Λουτσέσκου απ’ τον κόσμο του ΠΑΟΚ

Οι διαιτητές της τέταρτης αγωνιστικής των play outs

Νέος Διευθύνων Σύμβουλος του Παναθηναϊκού ο Στέφανος Γιουρέλης

TAGS: A.E.K.