Όσοι απ’ αυτούς, λοιπόν, επιθυμούν να βρεθούν δίπλα της (και) στη ρεβάνς Κυπέλλου με την Καβάλα, θα μπορούν να προμηθεύονται από αύριο τα εισιτήρια (σε τιμές 10 και 15 ευρώ στις περισσότερες θύρες) από τα AEK Shop και τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Από αύριο Τρίτη 18 Δεκεμβρίου, τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα κυπέλλου ΑΕΚ-Νέα Καβάλα (Πέμπτη 20/12, 20:00).

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να τα προμηθευτούν από τα εξής σημεία πώλησης:

• Aekshop στη Νέα Φιλαδέλφεια, σε ώρες καταστημάτων, Δεκελείας 146, τηλ. 210-2525784.

• εκδοτήριο του ΟΑΚΑ (σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη»), ώρες 10:00–17:00.

Την Πέμπτη 20/12, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν ως εξής:

-σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη» από τις 10:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
-εκδοτήριο μπάσκετ από τις 17:30 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
-Λ. Κύμης από τις 16:30 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
-εκδοτήριο θύρας 12 από τις 16:30 έως και 30’ μετά την έναρξη του αγώνα

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι

ΚΑΝΟΝΙΚΑ

Θύρες 1, 35 : 10€
Θύρα 15 : 10€ (Παιδικά 5€)
Θύρες 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 23, 31 : 15€ (Παιδικά 5€)
Θύρα 29 : 40€ (Παιδικά 15€)
Θύρες Ρ1, Ρ2 : 100€ (Παιδικά 30€)
ΑΜΕΑ 13 : 10€

Τα παιδικά εισιτήρια θα προπωλούνται από την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου στο Aekshop και από το εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη», ενώ την ημέρα του αγώνα θα πωλούνται, μαζί με τα εισιτήρια ΑΜΕΑ, ΜΟΝΟ στο εκδοτήριο έναντι της θύρας 12.

ΠΑΙΔΙΚΑ εισιτήρια πρέπει να προμηθεύονται όλα τα παιδιά από 6 ετών έως και 15 ετών, δηλαδή γεννημένα από 1-1-1997 και μετά. Απαγορεύεται η πώληση εισιτηρίου σε ανηλίκους. Γι αυτό το λόγο παιδικά εισιτήρια θα μπορούν να προμηθευτούν μόνο ενήλικοι που αγοράζουν κανονικό εισιτήριο ή είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας»
.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Δύσκολα να προλάβει τον τελικό ο Γιακουμάκης - Οι δηλώσεις του Σαββίδη ήταν δεσμευτικές»

Σταματέλος: «Ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να δώσει συνέχεια στη νίκη επί του Παναθηναϊκού»

Κετσετζόγλου: «Υπάρχει τρομερή συσπείρωση στην ΑΕΚ, ένα εκπληκτικό κλίμα εντός και εκτός αποδυτηρίων»

Δεσύλλας: «Έκπληξη αν θα μείνει ο Μπενίτεθ στον Παναθηναϊκό - Διαφορά φιλοσοφίας και αγωνιστική εικόνα οι λόγοι»

Τάισον: «ΠΑΟΚάρα είσαι τρέλα μες το μυαλό, μαζί στα εύκολα και στα δύσκολα»

«Μην ξαναβγάλεις το σκουφί»: Αποθέωση για τον Λουτσέσκου απ’ τον κόσμο του ΠΑΟΚ

Οι διαιτητές της τέταρτης αγωνιστικής των play outs

Νέος Διευθύνων Σύμβουλος του Παναθηναϊκού ο Στέφανος Γιουρέλης

Τσανάκας: «Εύκολη η νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι, η μεγάλη διαφορά ήταν ο Τσικίνιο»

Ντέμης: «Πήρε το ντέρμπι πάρα πολύ εύκολα η ΑΕΚ, δεν είδα έναν ΠΑΟΚ να μπει για να διεκδικήσει ξανά τον τίτλο»

TAGS: A.E.K.