Οι λόγοι του ξαφνικού διαζυγίου φαίνεται πως είναι ένα φραστικό επεισόδιο μεταξύ του Κοντοδήμου και του Γιάννη Καραλή μετά την τελευταία ήττα της ομάδας από τον Πανθρακικό (2-0).

Ο τεχνικός της ομάδας, Άκης Μάντζιος, μετά το επεισόδιο έστειλε και τους δύο παίκτες στη διοίκηση με σκοπό να απολογηθούν.

Ο πρώην αρχηγός της Κέρκυρας ήταν αυτός που απολογήθηκε πρώτος με τις δύο πλευρές να αποφασίσουν από κοινού τη λύση της συνεργασίας τους.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αφεντικό της πόλης ο ΠΑΟΚ, έσβησε τον Άρη και συνεχίζει το κυνήγι της κορυφής!

Μαγική ασίστ Ζίβκοβιτς για το 3-1 του ΠΑΟΚ από τον Γιακουμάκη

Τίμησε τη μνήμη του αδικοχαμένου Μάριου σύσσωμος ο Ατρόμητος στη Νέα Φιλαδέλφεια

Τέλος ο Μαλεζάς από την ΑΕΛ Novibet παρά την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό!

Το πέναλτι που έφερε την ανακοίνωση του Άρη και το 2-1 του ΠΑΟΚ με τον Γιακουμάκη

Μπενίτεθ: «Δύσκολο να εξηγήσεις πώς κάναμε τόσα λάθη στα 2 τελευταία ματς - Να αναλύσουμε το τι συνέβη»

Η ισοφάριση του Άρη στο ντέρμπι με τον Γένσεν

Άρης: «Ντρέπεται και η ντροπή με αυτά που συμβαίνουν στην Τούμπα - Χάρισαν κόκκινη στον ΠΑΟΚ και ανακάλυψαν πέναλτι»

Νικολογιάννης: «Πρέπει επιτέλους οι παίκτες να αναλάβουν τις ευθύνες τους, δεν γίνεται να συνεχιστούν αυτά τα λάθη»

Ουρές στην OPAP Arena για Σαβέφσκι - Η συνάντηση με Μπορμπόκη, Μανωλά και τον μικρό Γιαννάκη