Την απόκτηση του Κουστόντιο από τη Μπράγκα επιχειρεί ο Λεονάρντο Ζαρντίμ. Οπως γράφει σήμερα η "Ο JOGO", o τεχνικός του Ολυμπιακού έχει ψηλά στη λίστα του για τον Γενάρη τον πρώην παίκτη του (πέρυσι στη Μπράγκα).

Οπως σημειώνει η πορτογαλική εφημερίδα έγινε ήδη κίνηση, αλλά η διοίκηση των "μπρακαρένσες" δεν συμφωνεί. Η πρόταση είναι για δανεισμό του Κουστόντιο ως το καλοκαίρι και μετά να μπει οψιόν αγοράς.

Η Μπράγκα που έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του Πορτογάλου χαφ ως το 2016 μιλάει μόνο για πώληση του παίκτη και όχι για δανεισμό, ενώ ο τεχνικός της Ζοσέ Πεσεϊρο τον θεωρεί απαραίτητο για τη συνέχεια.

Ο Κουστόντιο είναι 29 ετών, παίζει από το 2010 στην Μπράγκα, ξεκίνησε την καριέρα του στη Σπόρτιγκ Λισαβόνας και το 2007-08 αγωνίστηκε στην Ντιναμό Μόσχας. Φέτος στην Πορτογαλία είναι ένας από καλύτερους αμυντικούς μέσους στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος με βάση τις αναφορές του αθλητικού Τύπου.

Γιώργος Μαζιάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΕΛ Novibet: Πειθαρχική δίωξη στον Νταβέλη μετά τις καταγγελίες για τη διαιτησία στο ματς με τον Πανσερραϊκό

Επίσημο: Προπονητής της Καλαμάτας ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας!

Σοκαριστικές δηλώσεις από πρώην παίκτη του Άρη: «Οπαδοί μπήκαν με όπλα στα αποδυτήρια και μας απείλησαν»

Πάλι ο Χοσέ Μαρία Σάντσεθ Μαρτίνεθ στο «Γ.Καραϊσκάκης», με απόλυτα γνώριμο Γερμανό ρέφερι το ΑΕΚ - ΠΑΟ

Σταματέλος: «Ίσως αλλάξει κάποια πρόσωπα ο Μεντιλίμπαρ την Κυριακή»

Τσορμπατζόγλου: «Κάνει προσπάθεια να προλάβει ο Γιακουμάκης – Πρέπει ν’ ανεβάσει απόδοση εκτός έδρας ο ΠΑΟΚ»

Δεσύλλας: «Εξελίξεις το καλοκαίρι και με παίκτες που έχουν συμβόλαια στον Παναθηναϊκό - Δεν βλέπω ανατροπή με Μπενίτεθ»

Κετσετζόγλου: «Το παιχνίδι της Κυριακής είναι τα 3/4 του πρωταθλήματος για την ΑΕΚ»

Δύσκολα θα παραμείνει στον Ηρακλή ο Ουάρντα

Άρης: Στο φινάλε με το βλέμμα στην επόμενη μέρα – Η μάχη του Γρηγορίου και τα σενάρια για τον πάγκο