Την απόκτηση του Κουστόντιο από τη Μπράγκα επιχειρεί ο Λεονάρντο Ζαρντίμ. Οπως γράφει σήμερα η "Ο JOGO", o τεχνικός του Ολυμπιακού έχει ψηλά στη λίστα του για τον Γενάρη τον πρώην παίκτη του (πέρυσι στη Μπράγκα).

Οπως σημειώνει η πορτογαλική εφημερίδα έγινε ήδη κίνηση, αλλά η διοίκηση των "μπρακαρένσες" δεν συμφωνεί. Η πρόταση είναι για δανεισμό του Κουστόντιο ως το καλοκαίρι και μετά να μπει οψιόν αγοράς.

Η Μπράγκα που έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του Πορτογάλου χαφ ως το 2016 μιλάει μόνο για πώληση του παίκτη και όχι για δανεισμό, ενώ ο τεχνικός της Ζοσέ Πεσεϊρο τον θεωρεί απαραίτητο για τη συνέχεια.

Ο Κουστόντιο είναι 29 ετών, παίζει από το 2010 στην Μπράγκα, ξεκίνησε την καριέρα του στη Σπόρτιγκ Λισαβόνας και το 2007-08 αγωνίστηκε στην Ντιναμό Μόσχας. Φέτος στην Πορτογαλία είναι ένας από καλύτερους αμυντικούς μέσους στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος με βάση τις αναφορές του αθλητικού Τύπου.

Γιώργος Μαζιάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ατρόμητος: «Ξανά βροντερό ''παρών'' από τον 12ο παίκτη - Μόνο η θύρα 1 για τις ανάγκες των φίλων της ΑΕΚ»

Επέστρεψε ο Ντέσερς στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού - Χωρίς Ίνγκασον, Κυριακόπουλο, Πελίστρι η αποστολή με Παναιτωλικό

Αθανασίου: «Νίκη με Παναιτωλικό για να πάει με… αύρα στο πιο σπουδαίο ευρωπαϊκό του ματς τα τελευταία χρόνια»

Ηχηρό μήνυμα του Ατρόμητου κατά του σχολικού εκφοβισμού

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ πιθανόν να ξεκινήσει με Ελίασον ή Λιούμπιτσιτς αντί του Γκατσίνοβιτς στο Περιστέρι»

Νικολακόπουλος: «Δύσκολο γήπεδο το Παγκρήτιο για τον Ολυμπιακό, που όμως καίγεται για το ''διπλό''»

Τα «χρόνια πολλά» του Ολυμπιακού στον Μεντιλίμπαρ

Μπαντής: «Τίποτα δεν έχει μεγαλύτερη σημασία από την αξία της ανθρώπινης ζωής»

Το «καμπανάκι» του Νίκολιτς και οι σκέψεις του για Περιστέρι

ΑΕΛ Novibet-Asteras AKTOR: Από τα κομβικότερα παιχνίδια της σεζόν