Οι αλλαγές και η παρουσία παικτών νέων ή με μικρό χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα στην αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι Κυπέλλου με την Παναχαϊκή ήταν αναμενόμενες.

Όμως, ακόμη κι έτσι, ανάμεσα στους παίκτες τους οποίους και επέλεξε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ για τη ρεβάνς στην Πάτρα δεν στερείται ονομάτων παικτών που αποτελούν βασικές επιλογές για τις μέχρι τώρα αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Ο Πορτογάλος συμπεριέλαβε τους Γιαννιώτη, Ζαραδούκα και Ιωαννίδη στο σύνολο των παικτών που θα ταξιδέψει για την Πάτρα, αφήνοντας εκτός του Κάρολ και τους ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα τραυματισμών.

Αναλυτικά οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή…

Μέγιερι, Γιαννιώτης, Ζαραδούκας, Χολέβας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Φετφατζίδης, Φέισα, Μήτρογλου, Τζεμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας, Ντιακιτέ, Ιωαννίδης.

Στη σημερινή προπόνηση οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν δύο οικογενειακά διπλά, σε χώρο μεγαλύτερο του μισού γηπέδου αρχικά και εν συνεχεία σε χώρο μικρότερο του μισού γηπέδου, με πιο γρήγορη ανάπτυξη και συνεχείς πάσες και εναλλαγές τις μπάλας. Στη συνέχεια δούλεψαν αρκετά στις στημένες φάσεις, για να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο την αμυντική και επιθετική λειτουργία τους.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες: Τοροσίδης, Σιόβας, Πάντελιτς, Αμπντούν και Τάτος (γαστρεντερίτιδα).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΠΑΟΚ: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ανακοινώθηκε η 4η αγωνιστική του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας - Τότε είναι το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!