Ο Ιμπραΐμοβιτς αποκάλυψε πως ψήφισε τον παίκτη της Μπαρτσελόνα, γιατί θεωρεί ότι έχει προσφέρει πολλά όλα αυτά τα χρόνια, ενώ τόνισε, ότι φαβορί είναι ο Λιονέλ Μέσι.

Ωστόσο, σχολίασε και τα κριτήρια που γίνεται η επιλογή του καλύτερου, καθώς αυτά δεν είναι η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, από την στιγμή που κανένας παίκτης της Τσέλσι δεν είναι υποψήφιος.

«Πιστεύω ότι για να πάρει κάποιος τη “χρυσή μπάλα” θα πρέπει να βασίζεται στο τι έχει πετύχει. Κάποιοι λένε ότι πρέπει να είναι η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά κανένας παίκτης της Τσέλσι δεν είναι υποψήφιος. Ο Ινιέστα, πήρε το Euro και ο Κριστιάνο Ρονάλντο το πρωτάθλημα. Ο Μέσι, όμως, αν και δεν κατέκτησε τίποτα είναι το φαβορί και ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, κάτι που όποιος δεν το βλέπει είναι τυφλός. Εγώ ψήφισα τον Ινιέστα, που έχει πάρει και τίτλους», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube