Την πόρτα της εξόδου από την ΑΕΚ είναι πιθανό να περάσει σύντομα ο Εμίλιο Φουρτάδο.

Ο 29χρονος επιθετικός, με μοναδική εξαίρεση τον αγώνα με τη Βέροια, δεν επιβεβαίωσε τις προσδοκίες που υπήρχαν στο πρόσωπό του και τα γκολ που περίμεναν στην Ένωση.

Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο επικρατεί προβληματισμός για τις επιδόσεις του εδώ και καιρό, ενώ ο Έβαλντ Λίνεν δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος με την προσπάθειά του.

Έτσι είναι πιθανό να έρθει το «διαζύγιο» με τον φορ από το Πράσινο Ακρωτήρι, ενώ σε αυτό συνηγορεί και διαφαινόμενη απόκτηση του απόκτηση του Αντώνη Πετρόπουλου.

Ωστόσο, και ο ίδιος ο Αφρικανός επιθυμεί να αποχωρήσει και αυτό φάνηκε πρόσφατα στα αποδυτήρια του «Δικεφάλου», όταν είχε εκφράσει το παράπονο ότι δεν έχει τη βοήθεια που θα ήθελε από την υπόλοιπη ομάδα.

Επίσης, είναι απογοητευμένος και με το οικονομικό, αφού μέχρι στιγμής φέρεται να έχει εισπράξει λιγότερα από 1.000 ευρώ! Όλα δείχνουν ότι μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων θα έρθει το κοινή συναίνεση «διαζύγιο» των δύο πλευρών.

Πάντως, ο Φουρτάδο δεν είναι ο μοναδικός που αναμένεται να αποχωρήσει, αφού υπάρχουν και άλλοι παίκτες που δεν κάνουν στον Λίνεν και έτσι θα «αραιώσει» περισσότερο το ήδη αδύναμο ρόστερ της ΑΕΚ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σταματέλος: «Ακούμε δηλώσεις μετά από κάθε ματς και στο επόμενο ντέρμπι έχουμε χειρότερη εμφάνιση»

Κετσετζόγλου: «Η ΑΕΚ δεν κώλωσε στο γήπεδο που πέρσι διαλύθηκε-Θα κρίνει πολλά η 2η αγωνιστική»

Ο Παπαδόπουλος στο Πανσερραϊκός - Asteras Aktor

Ξέσπασε η σύζυγος του Λουτσέσκου κατά των Ρουμάνων δημοσιογράφων: «Κρυβόμασταν κάτω από τα καθίσματα»

Τσορμπατζόγλου: «Έχει χάσει την αυτοπεποίθηση που είχε ο ΠΑΟΚ - Έχει ξεχάσει τις δυνατότητές του λόγω των απουσιών»

Δεσύλλας: «Συγκεντρωμένος ο Παναθηναϊκός, μπορούσε και τη νίκη αν ήταν πιο τολμηρός - Κορυφαίος όλων ο Ίνγκασον»

Στο Μουσείο της ΑΕΚ ο Φρανκ Κλόπας με την εφηβική ομάδα των Chicago Fire

ΑΕΚ: Δύο ίδιες φάσεις, δύο διαφορετικές λεπτομέρειες που κρίνουν πρωτάθλημα

Football Meets Data: Κατά 75% πρωταθλήτρια η ΑΕΚ-Τι ποσοστά δίνει σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Λεβαδειακός- Άρης: Συνεχίστηκε η «παράδοση» του 1-1

TAGS: A.E.K.