Η Κλαμπ Μπριζ είναι ο νέος σύλλογος από το Βέλγιο που μπήκε στο «παιχνίδι» της απόκτησης του Γιάννη Σκόνδρα από τον Ατρόμητο.

Το προηγούμενο διάστημα είχε ακουστεί το όνομα της Άντερλεχτ, όμως η ομάδα του Γαρίδο παρουσιάζεται διατεθειμένη να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις των Περιστεριωτών (500.000 ευρώ).

Η SportDay γράφει ότι αναμένεται επίσημη πρόταση, ενώ σύμφωνα με κάποιες χθεσινές πληροφορίες η πρόταση αυτή έχει ήδη φτάσει. Εν τω μεταξύ, αν αποχωρήσει ο αρχηγός, τότε θεωρείται δεδομένο ότι θα αποκτηθεί αντικαταστάτης του.

Μάλιστα, με δηλώσεις του ο Γερμανός μπακ, Γιάν Τάουερ, του Ηρακλή Ψαχνών ανέφερε ότι έχει δεχτεί πρόταση από τους «κυανόλευκους».

Όσον αφορά το θέμα του Μακέντα, η πλευρά του παίκτη υποστηρίζει ότι περιμένει την απόφαση του σερ Αλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος θέλει να τον στείλει σε αξιόλογη ομάδα που θα πάρει συμμετοχές.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η ΔΕΑΒ τιμώρησε τον ΠΑΟΚ για τη φθορά στις κερκίδες του «Πανθεσσαλικού» στον τελικό Κυπέλλου

Παλαίμαχοι ΑΕΚ για Σταύρο Τσόχο: «Θα θυμόμαστε πάντα τη συγκλονιστική περιγραφή του στην πρόκρισή μας»

Παρελθόν από τον Βόλο ο Μπουζούκης

Τσακίρης: «Το ερωτηματικό του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός - Προβάδισμα για 11άδα ο Γιόβιτς»

Απάντηση Άρη σε Ντιόπ: «Κάθε βράδυ τον μαζεύαμε μεθυσμένο από τα μπαράκια»

Νικολακόπουλος: «Τι αποτελέσματα φέρνουν οι Ισπανοί διαιτητές στα ντέρμπι Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ»

Ανεβάζουν ρυθμούς στον ΠΑΟΚ, σε διαδικασία επιστροφής οι Χατσίδης και Γιακουμάκης

Αθανασίου: «Πολύ ενεργός ο Μπαλντίνι στον Παναθηναϊκό, οι τέσσερις μεταγραφικές προτεραιότητες»

ΑΕΛ Novibet: Πειθαρχική δίωξη στον Νταβέλη μετά τις καταγγελίες για τη διαιτησία στο ματς με τον Πανσερραϊκό

Επίσημο: Προπονητής της Καλαμάτας ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας!