Μετά από έξι χρόνια ο Σάκης Πρίττας ντύνεται και πάλι στα χρώματα της SKODA Ξάνθης. Ο έμπειρος μέσος έμεινε ελεύθερος από τον Πανθρακικό –και τυπικά- χθες με σχετική ανακοίνωση.

Στην ακριτική ομάδα όμως είχαν ήδη πλησιάσει τον παίκτη ο οποίος μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να υπογράψει.

Προφορικά ο παίκτης έχει συμφωνήσει με τους διοικούντες την Ξάνθη, οι οποίοι απλώς περιμένουν την ενεργοποίησή των όσων έχουν αποδεχθεί και οι δύο πλευρές.

Θυμίζουμε ότι ο Σάκης Πρίττας έχει φορέσει τη φανέλα της Ξάνθη στο παρελθόν, όταν ήταν 20 ετών και είχε πάρει μεταγραφή από τον Ποσειδώνα Μηχιανιώνας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Ρομάνο ανέβασε φωτογραφία του Μπέιλι με κασκόλ του Ολυμπιακού σε βιντεοκλήση με τον Μιλτιάδη Μαρινάκη

Ολυμπιακός: Έρχεται ο Μπέιλι, από 1η Γενάρη ο Νους!

Πάτησε ξανά Αθήνα ο Ουναΐ για να γίνει η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του Παναθηναϊκού!

Δεσύλλας: «Τεράστια μεταγραφή ο Ουναΐ με υπέρβαση Αλαφούζου και εξαιρετικές κινήσεις Κοτσόλη»

«Γεια σου ΑΕΚάρα, χαρούμενος που είμαι εδώ όπου ένιωσα σπίτι μου»: Επίσημη η επιστροφή του Ζοάο Μάριο!

«ΠΑΟΚ και ομάδες της Τουρκίας ενδιαφέρονται για τον Καμίλο Μένα»

Πρώτη επιλογή ο Λάμπρου για την ενίσχυση του ΟΦΗ

Το συγκινητικό αντίο του Ροντινέι: «Έκανα τα πάντα για να γίνω ένας από εσάς - Δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω»

«Κάτι ξέρετε από μαγεία…»: Το επικό interaction ανάμεσα σε ΠΑΕ και ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την επιστροφή Ουναΐ!

«Η μαγεία επιστρέφει»: Προανήγγειλε Ουναΐ στα social media ο Παναθηναϊκός!

TAGS: Ξάνθη