Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον επαναληπτικό αγώνα με τον Πανσερραϊκό (23/12, 20:00), αναμέτρηση που ολοκληρώνει την τρίτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο τεχνικός του ΠΑΣ, Γιάννης Χριστόπουλος, δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, δεδομένου ότι έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, ώστε να διεκδικήσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Οι 18 εκλεκτοί του Γιάννη Χριστόπουλου είναι εξής: Ταμπάσης, Μπαμπανιώτης, Πάντος, Ντάσιος, Τζημόπουλος, Οικονόμου, Μιχαήλ, Λίλα, Κεϊτά, Τσουκαλάς, Αυγενικού, Ντε Βινσλεντι, Ιωάννου, Νηκλιτσιώτης, Κοροβέσης, Γεωργίου, Βίλα και Ίλιτς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΠΑΟΚ: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ανακοινώθηκε η 4η αγωνιστική του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας - Τότε είναι το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!

TAGS: ΠΑΣ