Μακριά από την ΑΕΚ έπειτα από 6,5 χρόνια ετοιμάζεται να τρέξει ο Παναγιώτης Λαγός. Απογοητευμένος από την κατάσταση στην ομάδα και τη στάση της ΠΑΕ, ο Έλληνας μπακ φέρεται έτοιμος για προσφυγή.

Πέρα από την εξάντληση των αντοχών του στις τεράστιες δυσκολίες που συνεχίζουν να ταλαιπωρούν την «Ένωση», ο Λαγός έχει εισπράξει και την επιθυμία της διοίκησης ν’ απαλλαχθεί από το βαρύ (για τα τωρινά δεδομένα) συμβόλαιό του.

Εξάλλου, το όνομά του είχε αρχίσει ήδη να συμπεριλαμβάνεται στη φερόμενη «μαύρη λίστα» του Λίνεν ή σε αυτή με τους παίκτες που θα μπορούσαν να δοθούν ως αντάλλαγμα για μεταγραφές (όπως του Μπαργκάν).

Με δεδομένα όλα αυτά λοιπόν, η απόφαση του Λαγού ν’ αποχωρήσει από την ΑΕΚ παρουσιάζεται ως ειλημμένη. Εκείνο που μένει να φανεί ωστόσο είναι ο τρόπος με τον οποίο θα γίνει αυτό.

Αν θα είναι «βελούδινος» δηλαδή (με μια συμφωνία που θα γίνει με την ΠΑΕ ώστε να εισπράξει τα οφειλόμενά του) ή αν θα καταθέσει όντως την προσφυγή, τις διαδικασίες της οποίας φέρεται ήδη να έχει δρομολογήσει.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.