Το γεγονός πως ο ΠΑΣ Γιάννενα επικράτησε πριν δύο εβδομάδες του Πανσερραϊκού στην Ήπειρο με 1-0, δεν σημαίνει πως στην μακεδονική πόλη θα υπερασπίζονταν το σκορ του πρώτου γύρου παίζοντας άμυνα. Οι Γιαννιώτες μπήκαν στο γήπεδο με σκοπό να πετύχουν πρώτοι γκολ και να «τελειώσουν» την υπόθεση πρόκριση.

Πίεσαν σαν να είναι αυτοί γηπεδούχοι, έκλεισαν στα καρέ τους τον Πανσερραϊκό και δικαιώθηκαν. Ο Νικλητσιώτης στο 35’ άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΣ και οι όποιες ελπίδες είχαν οι αντίπαλοι του, άρχισαν να εξανεμίζονται.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι, ο ΠΑΣ ήταν καλύτερος αλλά σιγά-σιγά ο ρυθμός άρχισε να πέφτει και το 2-0 με τον Ίλιτς στο 57’ ήταν οριστική… ταφόπλακα για τις Σέρρες. Διάθεση για παιχνίδι από εκεί και έπειτα δεν υπήρχε και το τελικό 2-0 ήταν και το δικαιότερο αποτέλεσμα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ζήτησε εισιτήρια ο ΟΦΗ για τη ρεβάνς των ημιτελικών στη Βοιωτία - Τι απάντησε ο Λεβαδειακός

Αθανασίου: «Δεν είναι ξεκάθαροι οι ρόλοι στο χορτάρι για τον Παναθηναϊκό - Το ματς τελείωσε στο 71'…»

Δεσύλλας: «Οφείλει να το παλέψει στη Θεσσαλονίκη ο Παναθηναϊκός - Συνεχίζει να μην δείχνει βελτίωση»

Τσορμπατζόγλου: «Η εικόνα του ΠΑΟΚ δίνει όραμα, δεν εκπλήσσει που μπορεί και χωρίς τον Κωνσταντέλια»

Πέλκας: «Είμαστε οικογένεια και μια ομάδα που βγάζει πολύ θέληση και πάθος»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό

Μπενίτεθ: «Ένα γκολ στη ρεβάνς μπορεί να αλλάξει τα πάντα - Δεν πρέπει να τα παρατήσουμε»

Λουτσέσκου: «Απαγορεύεται να σκεφτούμε πως έχουμε πάρει ήδη την πρόκριση» - Τι είπε για Χόρχε Σάντσες

Τσορμπατζόγλου: «Πολύ μεγάλη η διαφορά των δύο ομάδων - Στον δρόμο της καθολικής αναγνώρισης ο ΠΑΟΚ»

Γιακουμάκης: «Πήραμε αυτό που χρειαζόμασταν και συνεχίζουμε»