Όμως, πρέπει να το γνωρίσουν και οι φίλαθλοι της ομάδας. Για αυτόν τον λόγο, το νέο ΔΣ θα παρουσιαστεί την ερχόμενη Παρασκευή στις 13:30, ενώ θα ακολουθήσει και συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012 στις 13:30 στο ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki (13o χιλιόμετρο Θεσσαλονίκης – Περαίας) θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ από την Κοινωνία Μελών, ενώ θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ενημερώσει τους φιλάθλους της ομάδας μας για τις τελευταίες εξελίξεις στον διοικητικό και αγωνιστικό τομέα.

Μπορείτε να στείλετε τις ερωτήσεις σας προς τη νέα διοίκηση ή τα θέματα στα οποία θα θέλατε να αναφερθεί στο press@arisfc.gr μέχρι και την Πέμπτη 27/12 και ώρα 18:00.

Παρακαλούνται οι συνάδελφοι που θα παρακολουθήσουν τη συνέντευξη Τύπου να αποστείλουν e-mail στο press@arisfc.gr, μέχρι και την Πέμπτη 27/12 και ώρα 18:00.

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί όλοι οι φορείς του συλλόγου».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Σλοβένο στόπερ Ντρκούσιτς»

Ολυμπιακός: Ακολουθεί η ανανέωση του Ζέλσον - «Πονοκέφαλος» για την άμυνα ενόψει Λεβερκούζεν

Οι μεταγραφικές προτεραιότητες της ΑΕΚ: Ο βασικός και το βάθος

Πρίτσας στη Δίκη στον ΣΚΑΪ: «Ο υγιής ανταγωνισμός φέρνει τις εκπλήξεις - Το Big-4 μπορεί να φτιάξει το ποδόσφαιρο»

«Μεγάλος στόχος της Γκρέμιο ο Τετέ - Συνεχείς επαφές με την πλευρά του παίκτη»

Τσορμπατζόγλου: «Είχε μεγάλη ανάγκη το τρίποντο στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Προχωράει μία περίπτωση στόπερ»

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό για όσο θέλει»

Σαββόπουλος: «Σε προχωρημένες επαφές για αριστερό εξτρέμ ο Άρης»

Τσακίρης: «Νίκη που έδειξε χαρακτήρα και σωστή νοοτροπία αυτή κόντρα στον ΟΦΗ - Δεδομένες οι κινήσεις τον Γενάρη»

Σαραγόσα: «Έχουν αποφασίσει ότι ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα Super League 2 αλλά έχουμε 64 βαθμούς να διεκδικήσουμε ακόμα»

TAGS: Άρης