Αφοσιωμένος στον Ολυμπιακό, χωρίς όμως να αποκλείει το ενδεχόμενο μεταγραφής σε μεγάλη ομάδα του εξωτερικού αν προκύψει κάποια πολύ καλή πρόταση, δήλωσε ο Νέρι Καστίγιο στο περιθώριο της εκδήλωσης για την εγγραφή των νεοαποκτηθέντων παικτών της ομάδας ως μελών του συλλόγου, αλλά και την ανανέωση της κάρτας μέλους των παλαιότερων παικτών. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός κληθείς να σχολιάσει το ενδιαφέρον της Τσέλσι στο πρόσωπό του τόνισε: «Εγώ πρόσφατα ανανέωσα το συμβόλαιό μου με τον Ολυμπιακό. Αυτή τη στιγμή είμαι παίκτης του Ολυμπιακού. Αν προκύψει κάτι θα μιλήσουμε με τον πρόεδρο και θα αποφασίσουμε από κοινού τι θα κάνουμε». Ο Ουρουγουανός άσος παραλαμβάνοντας τη νέα του κάρτα-μέλους είπε: «Όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού πρέπει να είναι μέλη και εγώ χαίρομαι ιδιαίτερα γι’αυτό». Όσο για τον επερχόμενο αγώνα του Champions League απέναντι στη Ρόμα (18/10) είπε: «Τόσο εγώ όσο και όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας περιμένουμε πώς και πώς αυτόν τον αγώνα. Θέλουμε να κερδίσουμε για να αποδείξουμε πως μπορούμε να περάσουμε στην επόμενη φάση».
Νέα μέλη του συλλόγου έγιναν οι νεοαποκτηθέντες Τόμισλαβ Μπούτινα, Αμπντεσλάμ Ουαντού, Φέλιξ Μπόρχα και Χάρης Παππάς (πέρυσι δεν πρόλαβε να βγάλει κάρτα μέλους αφού δόθηκε δανεικός στην Καλαμαριά). Ο Κροάτης τερματοφύλακας δήλωσε: «Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που γίνομαι μέλος σε μια ομάδα που αγωνίζομαι», ενώ μιλώντας για το ματς με τη Ρόμα ο Μπούτινα είπε: «Πρέπει να νικήσουμε σε αυτόν τον αγώνα για να παραμείνουμε μέσα στους στόχους μας. Η Ρόμα είναι μια πολύ καλή ομάδα και την έχω αντιμετωπίσει και στο παρελθόν ως παίκτης της Μπριζ».
Ο Αμπντεσλάμ Ουαντού με τη σειρά του είπε: «Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε ακόμη για τη Ρόμα. Πιστεύω πως σε δύο τρεις ημέρες θα αρχίσω να προπονούμαι κανονικά με την ομάδα. Αισθάνομαι υπερήφανος που έγινα μέλος του Ολυμπιακού και πλέον αισθάνομαι το ίδιο με τον κόσμο της ομάδας».
Τέλος, ο υπεύθυνος εγγραφής μελών, Αλέξης Κολυβάς δήλωσε: «Αυτή τη στιγμή έχουμε 45.000 ενεργά μέλη και 87.000 συνολικά. Στόχος μας είναι την επόμενη περίοδο να φτάσουμε τα 100.000 μέλη».