Με ένα χαλάρωμα το πρωί της Τετάρτης θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του Μακεδονικού, ενόψει του αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος κόντρα στον Πανιώνιο την ίδια μέρα. Ο Κώστας Φλεβαράκης και οι παίκτες του γνωρίζουν πολύ καλά πως δε βρίσκονται στο κατάλληλο επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας, όμως ευελπιστούν πως θα καταφέρουν να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα, ποντάροντας στο γεγονός πως οι «κυανέρυθροι» δε γνωρίζουν πώς να τους αντιμετωπίσουν. Ανακοινώθηκαν τα νούμερα των παικτών.

Οριστικά εκτός του αγώνα θα μείνουν οι Βλάντιμιρ Ζούγιοβιτς και Σέρτζιαν Γιοβάνοβιτς, οι οποίοι θα φτάσουν την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη και δε θα προλάβουν να προετοιμαστούν για να υπολογίζονται στα πλάνα του Μακεδόνα τεχνικού.

Πάντως, αυτές είναι οι μοναδικές απουσίες των «πράσινων», αφού οι υπόλοιποι βρίσκονται στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου

Όσον αφορά την υπόθεση των χορηγών, η διοίκηση των Θεσσαλονικέων τονίζει πως έχουν προχωρήσει οι επαφές και αναμένεται σε λίγες μέρες να υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις.

Βγήκαν τα νούμερα...

Εξάλλου, την Τρίτη ανακοινώθηκαν και τα νούμερα που θα φοράνε στις φανέλες τους οι παίκτες των πρώην Κοζανιτών.


Αναλυτικά:


4. Καραγεωργίου

5. Ζούγιοβιτς

6. Πασσαλίδης

7. Ντόμπινς

8. Χατζηπέτρου

9. Αντωνιάδης

10. Τζέφερσον

11. Τζακόπουλος

12. Κουντς

13. Πάβκοβιτς

14. Τουτζιαράκης

15. Ουίνγκεϊτ

16. Καραδολάμης

17. Αρούχ


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σάκοτα για το Άρης-ΑΕΚ: «Δεν είμαστε πλέον φαβορί, αλλά…»

Κασελάκης: «Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο - Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας»

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Ηρακλής και είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με το Περιστέρι

Σκουλίδας: «Δεν θέλουμε να περιορίσουμε τη φιλοδοξία μας στη Μύκονο - Υπάρχουν ακόμη πολλά πράγματα να πετύχουμε»

Μύκονος Betsson και Βαγγέλης Ζιάγκος συνεχίζουν μαζί έως το 2028

Όλυμπος: Νεκρός βρέθηκε ο 46χρονος Ισραηλινός που αγνοούνταν για 3 εβδομάδες

«Παγώνουν» οι εξελίξεις στην υπόθεση υποβιβασμού του Προμηθέα Πάτρας

Χατζηδάκης: «Να συνεχίσουμε το καλό μομέντουμ με Ηρακλή»

Γιαννακόπουλος: «Ίχνος ντροπής; Δηλαδή θα προτιμούσατε να μην γίνει καλά ο Λεσόρ και το… πουλάτε στον κόσμο;»

Η απάντηση Γιαννακόπουλου στον Ολυμπιακό: «Νομίζουν ότι έκαναν μεγαλοψυχία το αυτονόητο»