Με υπόμνημα αναμένεται να απολογηθεί την Τρίτη στον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ ο Τέρενς Στόουν, για την υπόθεση ντοπέ του Αμερικανού την προηγούμενη εβδομάδα, η οποία τον ανάγκασε να χάσει τον αγώνα της πρεμιέρας κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών.

Ο Στόουν εξακολουθεί να προπονείται κανονικά με την ομάδα, έστω και αν ακόμα είναι άγνωστο αν θα αγωνιστεί, όμως όλα αυτά δείχνουν πως υπολογίζεται κανονικά από την τεχνική ηγεσία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Για να ισχύσει όμως αυτό θα πρέπει η πιθανή ποινή που θα επιβληθεί στον παίκτη να μη ξεπερνάει τον ένα μήνα απουσίας από τα παρκέ, ώστε να δώσει το «παρών στον αγώνα της τέταρτης αγωνιστικής κόντρα στον Μακεδονικό, αλλιώς θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες ανατικατάστασής του.

Οσον αφορά την υπόθεση του Ταραμπούρα και ο Νίκος Μπογονικολός εξέφρασε την αισιοδοξία του για θετική έκβαση της υπόθεσης.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βαθμολογία Stoiximan GBL: 8η σερί νίκη για Παναθηναϊκό, καυτός ΠΑΟΚ και οριακές νίκες για ΑΕΚ, Άρη Betsson

Ξανθόπουλος: «Δείξαμε τον χαρακτήρα μας ως ομάδα»

Μίλιτσιτς: «Δείξαμε προσωπικότητα στο τέλος»

Αταμάν: «Ελπίζω στο μέλλον να είμαστε μαζί με οπαδούς του Ολυμπιακού» - Tι είπε για Λεσόρ

Ζιάγκος: «Είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια των παικτών, να αναλάβουμε όλοι την ευθύνη για καλύτερο ελληνικό μπάσκετ»

Λύγισε το Περιστέρι Betsson στην παράταση σε επική «σκυλομαχία» ο Άρης Betsson

Χολμς: «Μετρούσα τις μέρες για να επιστρέψω, είδα φιλμ από αγώνες της Euroleague για να μπω στο κλίμα»

Λούκιτς: «Χάσαμε 3-4 λέι απ στο δεύτερο ημίχρονο που ούτε οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν περίμεναν»

Ζούρος: «Χάσαμε τον έλεγχο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, να διορθώσουμε τα κενά»

Έδειξε πόσο έλειψε: Όσα έκανε ο ορεξάτος Χολμς στην επιστροφή του μετά από σχεδόν δύο μήνες