Ο Σάββας Κωφίδης έχει… φουρτούνες στο κεφάλι του και προσπαθεί να βρει λύσεις. Και όπου φουρτούνες, βάλτε τους τραυματισμούς των Πρίττα, Αμπάρη, αλλά και τον τιμωρημένο Παπαζαχαρία.
Ο τεχνικός του Ηρακλή προσπαθεί να βρει την κατάλληλη… φόρμουλα για να καλύψει τα κενά των τριών ποδοσφαιριστών, ενόψει του εξαιρετικά κρίσιμου παιχνιδιού με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο, το ερχόμενο Σάββατο.
Οι τραυματίες δεν προπονήθηκαν σήμερα μαζί με τον Κολίτζι, κάτι που έγινε και με τον τιμωρημένο Παπαζαχαρία, καθώς το τεχνικό τιμ έκρινε σκόπιμο να αφήσει τον παίκτη να ξεκουραστεί, αφού ούτως ή άλλως δεν υπολογίζεται.
Ο Σάββας Κωφίδης, λοιπόν, προβληματίζεται και μέχρι στιγμής δεν έχει καταλήξει στην ενδεκάδα για το ματς με τους Κρητικούς. Αυτή, ίσως, φανεί στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης.