Εκτός μάχης για τον σαββατιάτικο αγώνα της έβδομης αγωνιστικής απέναντι στον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο (19:00, Supersport) τέθηκε ο Γιώργος Αμπάρης. Ο νεαρός τερματοφύλακας ακολούθησε και την Τετάρτη ατομικό πρόγραμμα χωρίς μπάλα και τη θέση του κάτω από τα δοκάρια στο ματς της Κρήτης θα πάρει ο Φάνης Κατεργιαννάκης. Ο Σάββας Κωφίδης πέραν του Αμπάρη δεν υπολογίζει και στις υπηρεσίες του τραυματία Πρίττα και του τιμωρημένου Παπαζαχαρία. Ο πρώτος έκανε ειδικό πρόγραμμα και ο δεύτερος γυμνάστηκε μόνος του , ενώ ο Κολίτσι έκανε θεραπεία.

Στο μεταξύ, την Πέμπτη το μεσημέρι (13:00) ο Σάββας Κωφίδης θα παραθέσει συνέντευξη τύπου στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Μίκρας.

Την ερχόμενη Τετάρτη συνάντηση Σπανουδάκη-Παναγόπουλου

"Ανακοινώνεται απο την ΠΑΕ Ηρακλής ότι η συνάντηση του Προέδρου της ΠΑΕ Ηρακλής, κ. Γιώργου Σπανουδάκη, με τον Πρόεδρο του Γυμναστικού Συλλόγου Ηρακλή, κ. Νίκο Παναγόπουλο, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2006. Στα πλαίσια της συνάντησης αυτής θα συζητηθούν θέματα που αφορούν τόσο στο νέο γήπεδο του Ηρακλή στη Μίκρα, όσο και στη βελτιστοποίηση της συνεργασίας μεταξύ ΠΑΕ και Ερασιτέχνη".

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube