Ο τεχνικός του Άρης , Αντρέα Ματσόν έδειξε ικανοποιημένος από την νίκη και την εμφάνιση της ομάδας τονίζοντας χαρακτηριστικά πως έχουν πολλά να δώσουν οι παίκτες του. Από την πλευρά των φιλοξενούμενων ο προπονητής του Αμαρουσίου, Λευτέρης Κακιούσης έδειξε και αυτό ευχαριστημένος για την προσπάθεια που έκανε η ομάδα του, αναφέροντας μάλιστα πως «Στα μάτια μου σήμερα είμαστε νικητές»

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Ματσόν: «Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους της ομάδας διότι βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο και έσπρωξαν την ομάδα προς τη νίκη. Μάλιστα στις βολές του Τόμας στο τέλος η συμμετοχή τους στη νίκη ήταν εμφανής. Οι παίκτες μου δεν τα παράτησαν ποτέ στη διάρκεια του αγώνα και συνέχιζαν να παλεύουν παρότι κάποια πράγματα δεν μας πήγαν καλά. Κάναμε καλή δουλειά στην άμυνα αλλά στην επίθεση με 9 νέους παίκτες χρειαζόμαστε χημεία. Χθες ήταν η πρώτη μέρα προπόνησης με 12 παίκτες και ακόμη βρισκόμαστε στο γήπεδο. Θέλω να τονίζω ότι έχουμε την καλύτερη τριάδα ποιντ γκαρντ στην Ελλάδα, γεγονός που φάνηκε σήμερα στο παιχνίδι. Σας ζητώ να μη βιάζεστε να κρίνεται τους παίκτες της ομάδας από τόσο νωρίς. Είδατε πόσο καλά πήγε ο Μάσεϊ σήμερα! Πιστεύουμε πολύ σε αυτή την ομάδα αλλά θέλουμε χρόνο για να αποκτήσουμε χημεία μέσα στο παρκέ. Η αλήθεια είναι ότι η πίεση των πρώτων αγωνιστικών είναι μεγάλη σε όλους τους παίκτες. Είδατε τι συνέβη στην Πάτρα με τον Παναθηναϊκό. Το Μαρούσι είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα και είναι σημαντικό να την κερδίζεις έστω και με αυτόν τον τρόπο. Δε θα απαντήσω σε καμία ερωτηση για τη διαιτησία».


Κακιούσης: «Από το γήπεδο φεύγω νικητής με όλη τη σημασία της λέξης. Είμαι πολύ υπερήφανος για τον τρόπο που παίξαμε σήμερα. Στα μάτια μου είμαστε νικητές, αφού βρεθήκαμε μπροστά στο σκορ με 6 πόντους πριν τη λήξη και το πόδι του διαιτητή (σ.σ Σχοινάς, με τον οποίο είχε φραστικό επεισόδιο στη λήξη του αγώνα) έβγαλε τη μπάλα έξω. Δεν είχε καμία δουλειά να βρίσκεται εκεί. Φυσικά, πουλήσαμε και εμείς τη μπάλα και γύρισε το παιχνίδι. Είχαμε το ματς στα χέρια μας και το χάσαμε στο τέλος με τον Τόμας. Προσπαθώ να κρατήσω το επίπεδο και να μη σχολιάσω περαιτέρω οντας και εθνικός προπονητής. Δε θέλω να πω κατι παραπάνω! Βγάλτε από τη δήλωσή μου συμπέρασμα, όπως στο Μαντείο των Δελφών. Κατά τα λοιπά, είμαι πολύ ευτυχισμένος που δουλεύω στο Μαρούσι, γιατί πρώτη φορά στην καριέρα μου βλέπω διοίκηση, οργάνωση και ομάδικη δουλειά. Μπορει να μην πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα αλλά αυτη η ομάδα θα παίζει καλά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βαθμολογία Stoiximan GBL: 8η σερί νίκη για Παναθηναϊκό, καυτός ΠΑΟΚ και οριακές νίκες για ΑΕΚ, Άρη Betsson

Ξανθόπουλος: «Δείξαμε τον χαρακτήρα μας ως ομάδα»

Μίλιτσιτς: «Δείξαμε προσωπικότητα στο τέλος»

Αταμάν: «Ελπίζω στο μέλλον να είμαστε μαζί με οπαδούς του Ολυμπιακού» - Tι είπε για Λεσόρ

Ζιάγκος: «Είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια των παικτών, να αναλάβουμε όλοι την ευθύνη για καλύτερο ελληνικό μπάσκετ»

Λύγισε το Περιστέρι Betsson στην παράταση σε επική «σκυλομαχία» ο Άρης Betsson

Χολμς: «Μετρούσα τις μέρες για να επιστρέψω, είδα φιλμ από αγώνες της Euroleague για να μπω στο κλίμα»

Λούκιτς: «Χάσαμε 3-4 λέι απ στο δεύτερο ημίχρονο που ούτε οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν περίμεναν»

Ζούρος: «Χάσαμε τον έλεγχο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, να διορθώσουμε τα κενά»

Έδειξε πόσο έλειψε: Όσα έκανε ο ορεξάτος Χολμς στην επιστροφή του μετά από σχεδόν δύο μήνες