Παρά τις δυο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια από Ολυμπιακό και Αιγάλεω, οι παίκτες και το τεχνικό τιμ της ΑΕΛ 1964, δεν πτοούνται και θέλουν νίκη με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ σε άναμέτρηση που θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 9μμ, στο κλειστό της Νεάπολης. Η αισιοδοξία της θεσσαλικής ομάδας πηγάζει από την καλή απόδοση που είχε εντός έδρας με τον Ολυμπιακό, αλλά και επειδή ο ΠΑΟΚ δεν βρίσκεται και στην καλύτερη κατάσταση, κάτι που οδήγησε στην απομάκρυνση του Μπάνε Πρέλεβιτς.

Οι «βυσσινί» δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα και θα παραταχθούν πλήρης στο συγκεκριμένο ματς. Στον αγώνα με τον «δικέφαλο του βορρά», οι παίκτες του Γιάννη Χριστόπουλου θα έχουν για μια ακόμα φορά τη συμπαράσταση των φιλάθλων τους, που αναμένεται να δώσουν «βροντερό» παρών.


Επιμέλεια: Aλέξανδρος Κουλούρης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βαθμολογία Stoiximan GBL: 8η σερί νίκη για Παναθηναϊκό, καυτός ΠΑΟΚ και οριακές νίκες για ΑΕΚ, Άρη Betsson

Ξανθόπουλος: «Δείξαμε τον χαρακτήρα μας ως ομάδα»

Μίλιτσιτς: «Δείξαμε προσωπικότητα στο τέλος»

Αταμάν: «Ελπίζω στο μέλλον να είμαστε μαζί με οπαδούς του Ολυμπιακού» - Tι είπε για Λεσόρ

Ζιάγκος: «Είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια των παικτών, να αναλάβουμε όλοι την ευθύνη για καλύτερο ελληνικό μπάσκετ»

Λύγισε το Περιστέρι Betsson στην παράταση σε επική «σκυλομαχία» ο Άρης Betsson

Χολμς: «Μετρούσα τις μέρες για να επιστρέψω, είδα φιλμ από αγώνες της Euroleague για να μπω στο κλίμα»

Λούκιτς: «Χάσαμε 3-4 λέι απ στο δεύτερο ημίχρονο που ούτε οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν περίμεναν»

Ζούρος: «Χάσαμε τον έλεγχο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, να διορθώσουμε τα κενά»

Έδειξε πόσο έλειψε: Όσα έκανε ο ορεξάτος Χολμς στην επιστροφή του μετά από σχεδόν δύο μήνες