Δεν θα διεξαχθεί τελικά την Κυριακή στις 17.00 (ώρα Ελλάδος) όπως ήταν προγραμματισμένος ο αγώνας του πρωταθλήματος Αργεντινής μεταξύ της Ράσινγκ Κλουμπ και της Μπόκα Τζούνιορς.
Την αναβολή του αγώνα αποφάσισε το υπουργείο ασφάλειας της επαρχίας του Μπουένος Άιρες, καθώς δεν μπορούσε να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης. Κι αυτό γιατί υπήρχε η ενημέρωση πως στις κερκίδες του «Χουάν Ντομίνγκο Περόν» θα βρίσκονταν αρκετοί θερμόαιμοι οπαδοί της Μπόκα, κάτι που πιθανότατα θα οδηγούσε σε βίαιες συμπλοκές.
«Δεν πρόκειται να παρέχουμε ασφάλεια και αυτό σημαίνει ότι ο αγώνας δεν πρόκειται να διεξαχθεί. Πρέπει να είμαστε πραγματικά σταθεροί σε αυτή την απόφαση», δήλωσε μεταξύ άλλων ο αρμόδιος υπουργός, Λέον Αρσλανιάν. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της αναμέτρησης δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.
Επιμέλεια: Αποστόλης Κοτρότσος