Την ώρα που τα δημοσιεύματα για το ενδεχόμενο να υπάρξουν προσθήκες στο ρόστερ του Ολυμπιακού, συνεχίζονται, η διοίκηση έχει στραμμένη την προσοχή της και στις περιπτώσεις των Βασίλη Τοροσίδη και Ράφικ Τζεμπούρ.

Στους δύο παίκτες έχουν κατατεθεί προτάσεις για την ανανέωση των συμβολαίων τους και τους έχει δοθεί μία διορία μέχρι τις πρώτες μέρες του Γενάρη, προκειμένου να απαντήσουν και να ξεκαθαρίσει έτσι και το τοπίο.

Υπενθυμίζεται πάντως, ότι όπως είχε φανεί και από την τοποθέτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη στην συνάντησή του με αντιπροσωπεία της «θύρας 7», στην διοίκηση θεωρούν ότι ο Αλγερινός είναι πιο κοντά στο να ανανεώσει με τον Ολυμπιακό χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υπάρχει κάτι οριστικό στην υπόθεση του Έλληνα ακραίου.

Από εκεί και πέρα, σε ότι αφορά τον Τζεμπούρ και τον Αμπντούν, είναι οριστικό και δεδομένο ότι δεν θα φύγουν για το Κόπα Άφρικα, με την αποστολή της εθνικής ομάδας της Αλγερίας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΛ Novibet: Τα εισιτήρια με ΑΕΚ στην Allwyn Arena

Asteras AKTOR: Δωρεάν είσοδος στις γυναίκες στο ματς με τον Πανσερραϊκό

Τσακίρης: «Να εκμεταλλευθεί το αποτέλεσμα του ντέρμπι θέλει η ΑΕΚ»

Νικολακόπουλος: «Ένα σημείο ''κλειδί'' για τις μεταγραφές του Ολυμπιακού το καλοκαίρι»

Αθανασίου: «Ο καλύτερος φετινός Παναθηναϊκός, θέλει διάρκεια για να γίνει κανόνας - Υπάρχουν παίκτες που έχουν βγει ήδη»

Ταρέμι: «Κανένα παιδί δεν πρέπει να είναι θύμα πολέμου - Είναι αθώα, αξίζουν την ειρήνη»

Πρόστιμο 18.000€ στην ΑΕΚ για το ματς στο Πανθεσσαλικό - Ποινές και σε ΠΑΟΚ, Κηφισιά

Κετσετζόγλου: «Ξαφνικά ανακαλύφθηκε ένα πέναλτι - Ανησυχητικό αυτό που είδαμε στη Νεάπολη ενόψει της συνέχειας»

Η… καλημέρα του Παναθηναϊκού με την «παράσταση» της Λεωφόρου!

Σταματέλος: «Στο μυαλό του Μεντιλίμπαρ ο Μπρούνο για ΠΑΟΚ - Ερωτηματικό ο Ποντένσε, αρχηγική η παρουσία του Ρέτσου»