Ο τεχνικός των Φαιάκων, Άκης Μάντζιος, δεν έβαλε δύσκολα στους ποδοσφαιριστές του, καθώς δεν ήθελε να τους κουράσει ιδιαίτερα από την πρώτη προπόνηση μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Ωστόσο, ο έμπειρος τεχνικός ήδη έχει ξεκινήσει να καταστρώνει τα πλάνα του για το δύσκολο εκτός έδρας ματς απέναντι στον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Αυτοί που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα ήταν οι Γιάντσης, Ηλιάδης, Διαμαντόπουλος με τον τελευταίο να ταλαιπωρείται από διάστρεμμα.

Θέμης Λιουδάκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR