Ο Πλατανιάς θέλει στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να προχωρήσει στην απόκτηση παικτών, ώστε να ενισχύσει το ρόστερ του ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Ωστόσο, τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στην απόκτηση οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή τον έχει ο Άγγελος Αναστασιάδης, κάτι που το έκανε κατανοητό με τον πιο πειστικό τρόπο.

Την Πέμπτη στα Χανιά έφτασε ένας 20χρονος Ιταλός παίκτης, το όνομά του δεν έγινε γνωστό, ώστε να δοκιμαστεί απο τον Πλατανιά.

Ο μάνατζερ, όμως, που τον έφερε στους Χανιώτες δεν έχει καθόλου καλές σχέσεις με τον Αναστασιάδη, με αποτέλεσμα όπως ήρθε να… φύγει.

Ο Έλληνας τεχνικός έμεινε σταθερός στην άποψή του και δεν επέτρεψε καν στον ποδοσφαιριστή να αποδείξει αν αξίζει ή όχι.

Στις επόμενες ημέρες, πάντως, αναμένονται ποδοσφαιριστές στα Χανιά, ώστε να δοκιμαστούν και σε περίπτωση που πείσουν για την αξία τους, να αποκτηθούν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η ΑΕΚ αφήνει πίσω τον Βόλο και κοιτά την ΑΕΛ

Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ αλλάζει πλάνο και «ποντάρει» σε Ελ Κααμπί για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Κηφισιά-ΠΑΟΚ: Με φόρα οι γηπεδούχοι, χωρίς περιθώρια για απώλειες ο Δικέφαλος

Παναθηναϊκός-ΟΦΗ: Σερί, ψυχολογία και τετράδα μέσω νίκης για το «τριφύλλι», το… κάτι παραπάνω οι Κρητικοί

Κοντούρης: «Να μπούμε και να επιβάλουμε τον ρυθμό μας - Σε αυτήν τη θέση προτιμώ να παίζω»

Τσορμπατζόγλου: «Η πιθανή ενδεκάδα κόντρα στην Κηφισιά - Στόχος οι επιστροφές πολλών παικτών με τον Ολυμπιακό»

Τσακίρης: «Πλήρης η ΑΕΚ κόντρα στην ΑΕΛ Novibet - Πάει για βασικός ο Κοϊτά»

Τσανάκας: «Ο καλός Ποντένσε μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες στη μάχη του τίτλου»

Δεσύλλας: «Τα διλήμματα του Μπενίτεθ για το ματς του Παναθηναϊκού με ΟΦΗ»

Μπενίτεθ: «Γινόμαστε πιο δυνατοί παιχνίδι με παιχνίδι - O ΟΦΗ θα είναι διαφορετικός αυτή τη φορά»