Ο 20χρονος δεξιός μπακ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και από την αυγή του 2013 έχει δικαίωμα να συμφωνήσει και να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του, ώστε να μετακινηθεί σε αυτή το καλοκαίρι χωρίς αντάλλαγμα για την ομάδα του.

Ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να είναι νομότυπος, έστειλε το σχετικό ενημερωτικό έγγραφο στους «κυανέρυθρους». Πάντως η συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή είναι οριστική και πληροφορίες μιλούν για τριετές συμβόλαιο έναντι 100.000 ευρώ το χρόνο.

Υπενθυμίζεται πως ο Σπυρόπουλος έχει τεθεί εκτός ομάδας στον Πανιώνιο επειδή αρνήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Μένει να φανεί αν θα παραμείνει στο «ψυγείο» ως το καλοκαίρι ή θα βρεθεί μία άλλη φόρμουλα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέο σενάριο από τη Ρωσία για Μπαρίνοφ και ΑΕΚ: «Σε επαφές με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας»

Δείπνο εργασίας με φόντο τον νέο ΠΑΟΚ μεταξύ Λίσι, Βιεϊρίνια και Μάτος

Ηλιόπουλος: «Δεν θα αφήσω κανέναν να διαταράξει αυτό που χτίσαμε στην ΑΕΚ»

Χαμός στην Πάτρα για την ΑΕΚ: Πλήθος κόσμου για μια φωτογραφία με το τρόπαιο του πρωταθλήματος!

Ηλιόπουλος: Ανακοίνωσε αυτοκινητοδρόμιο στη Χαλανδρίτσα στην περιοδεία του τροπαίου της ΑΕΚ!

Τσακίρης: «Σε πρώτο πλάνο οι ανανεώσεις Γιόβιτς και Πήλιου - Ενθουσιασμένος ο κόσμος με το τρόπαιο»

Αύριο οι υπογραφές και οι ανακοινώσεις για Τσάπρα-Πένια, την Τρίτη ενσωματώνονται στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού

«Κλειδώνουν» προτεραιότητα για τον Βοτανικό οι πρώτοι 10.000 νέοι κάτοχοι διαρκείας του Παναθηναϊκού!

Έφτασε για τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Τον καλωσόρισε ο Λέο Μάτος!

Τσανάκας: «Οι κινήσεις που θέλει να κάνει άμεσα ο Ολυμπιακός και οι πιθανές αποχωρήσεις»