Ενίσχυση στην γραμμή κρούσης της Λίβερπουλ που μέσω του επίσημου σάιτ της έκανε γνωστό ότι έφτασε σε συμφωνία με την Τσέλσι για την μετακίνηση του Ντάνιελ Στάριτζ, δαπανώντας 12 εκατ. λίρες.

Ο 23χρονος επιθετικός, αγωνιζόταν από το 2009 στην Τσέλσι και παρά το γεγονός ότι άρχισε την καριέρα του στους «μπλε» με εντυπωσιακό τρόπο, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Τελευταία δεν βρισκόταν στα πλάνα της ομάδας του και έτσι έφτασε η πρόταση της Λίβερπουλ που έγινε δεκτή.

Ο ίδιος ο Στάριτζ δήλωσε ενθουσιασμένος για την μεταγραφή του στους «κόκκινους». «Ο Μπρένταν Ρότζερς είπε ότι με θέλει εδώ για καιρό και εγώ συμπληρώνω ότι θέλω να μείνω για χρόνια εδώ. Πρόκειται για ένα τεράστιο κλαμπ, από τα μεγαλύτερα στον κόσμο και δεν το βλέπω ως ένα βήμα για να μεταπηδήσω αργότερα σε άλλη ομάδα. Θέλω να μείνω εδώ όσο περισσότερο γίνεται», ήταν τα λόγια του στο σάιτ της ομάδας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube