Πριν από ένα, περίπου, μήνα έγινε πατέρας, αν και αυτό δεν φαίνεται να τον ενθουσίασε ιδιαίτερα. Σε λίγο καιρό ο Μάριο Μπαλοτέλι αναμένεται να γίνει θείος, κάτι που ίσως του αρέσει περισσότερο, αφού η αδελφή του, Άμπιγκεϊλ περιμένει παιδί.

Επίσημη ανακοίνωση της κοπέλας δεν υπάρχει, αλλά μια ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα στο facebook δεν αφήνει περιθώρια για παρεξηγήσεις. «Έχω αρχίσει να αισθάνομαι το μωρό. Αυτά τα Χριστούγεννα είναι τα πιο σημαντικά για μένα και την οικογένειά μου», έγραψε χαρακτηριστικά.

Πατέρας του παιδιού φέρεται να είναι ο Ομπαφέμι Μάρτινς, με τον οποίο η Άμπιγκεϊλ συνδέεται συναισθηματικά εδώ και καιρό. Οι δυο τους, μάλιστα, δεν έχουν παραλείψει να φωτογραφηθούν πολλές φορές μαζί σε… τρυφερές στιγμές.

Να σημειωθεί πως η Άμπιγκεϊλ μεγάλωσε με τους φυσικούς της γονείς, σε αντίθεση με τον Μάριο ο οποίος έζησε με θετούς.

Κώστας Κουκάρας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μαρία Εκμεκτσίογλου: Στο νοσοκομείο με πνευμονία εδώ και 4 μέρες

Μαίρη Συνατσάκη: Η γονεϊκή αλφαβήτα της, είναι ό,τι δεν ξέρατε πως χρειάζεστε για να ξεκινήσει η εβδομάδα με χαμόγελο

Θεοφάνους: Η σοκαριστική στιγμή που αποκαλύπτει ότι ο γιος του από τύχη δεν ήταν στην τάξη τη μέρα που έγινε το μακελειό

Ιωάννα Μαλέσκου: Ο τρόπος που απάντησε στο αν το κανάλι της τής «τράβηξε το αυτί»

Survivor: Το Χ πήρε φωτιά από την πρεμιέρα και έβγαλε ήδη φαβορί

Tα 3 ζώδια που δεν αντέχουν χωρίς παρέα και 2 που αγαπούν τη μοναξιά

Τζόυς Ευείδη: Ο έρωτας που την έκαψε, ο γάμος που έφτασε κοντά αλλά δεν έγινε, η άτυχη εγκυμοσύνη και τα γούνινα παιδιά

Ρουβάς: Η έκπληξη της Θεοδωρίδου στο καμαρίνι του, η τούρτα που δεν έφαγαν και το εξαφανισμένο προφίλ της Νατάσας

Γιάννης Στάνκογλου: Το κεφάλαιο του έρωτα, οι γυναίκες στη ζωή του και το μοναδικό του παράπονο

Χρυσοστόμου: Η αποκάλυψη για το «Maestro» και τον ρόλο που του «έφαγε» ο Παπακαλιάτης