Ο ατζέντης του παίκτη ειδοποιήθηκε για ό,τι κυκλοφόρησε και διέψευσε κατηγορηματικά όσα του χρέωναν.

Αργά το βράδυ της Πέμπτης, είδαν το φως της δημοσιότητας, υποτιθέμενες δηλώσεις του μάνατζερ του Φρανκ Λάμπαρντ, στις οποίες γινόταν λόγος για δεδομένη αποχώρηση της «σημαίας» της Τσέλσι, από το «Στάμφορντ Μπριτζ», το καλοκαίρι.

«Δεδομένα, δεν θα συνεχίσει στην Τσέλσι και μετά το καλοκαίρι. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο» ήταν τα λόγια που χρεώθηκε ο Στιβ Κάτνερ.

Λίγη ώρα μετά τη δημοσιοποίηση της «τοποθέτησης», ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή ειδοποιήθηκε και δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά, παρά μόνο να διαψεύσει σε απόλυτο βαθμό όσα του χρέωναν.

«Ποτέ δεν μίλησα σε κανέναν και ουδέποτε αναφέρθηκα τελευταία στο μέλλον του Φρανκ Λάμπαρντ» είπε σε επικοινωνία που είχε με το ραδιόφωνο του BBC, για να αποκαταστήσει την τάξη.

πηγή: england365.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Πεπ εξήγησε γιατί... έχασε το Παρί - Μπάγερν: «Με τόσο σκ@@@ παίκτες, πήγα να δω Στόκπορτ»!

Χωρίς Σαλάχ η Λίβερπουλ κόντρα στη Γιουνάιτεντ - Σλοτ: «Θα επιστρέψει, του αξίζει μεγάλη αποχαιρετιστήρια στιγμή»

Premier League - 35η αγωνιστική: Στην κόψη του ξυραφιού ο τίτλος με δύσκολες αποστολές για Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι

«Ο Τονάλι θέλει να μείνει Αγγλία με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ να μονομαχούν για χάρη του»

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Εξετάζεται ο Ιραόλα, παραμένει πιθανότερο το σενάριο παραμονής του Κάρικ

«Η Άρσεναλ προγραμματίζει πωλήσεις ώστε να μαζέψει χρήματα για την αγορά του Άλβαρες από την Ατλέτικο»

Αυτό το… δικό της παιδί, δεν έπρεπε να χαθεί: Η Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την ανανέωση με τον Μέινου!

Κρέμασε τα παπούτσια του ο Άσλεϊ Γιανγκ

Σοκαριστική ατυχία: Επέστρεψε από χιαστό και το έπαθε ξανά μέσα σε 10 λεπτά αγώνα!

Κάθεσαι, απολαμβάνεις 6 λεπτά και ψηφίζεις το καλύτερο γκολ του με τη φανέλα της Λίβερπουλ!